Femeie reţinută pentru şantaj. I-a cerut unui bărbat 30.000 de lei ca să nu-l denunţe pentru un presupus viol

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O femeie de 30 de ani a fost reţinută de poliţişti, după ce a şantajat un bărbat căruia i-a cerut 30.000 de lei pentru a nu-l denunţa la Poliţie pentru un presupul viol comis asupra unei minore. Poliţiştii au organizat un flagrant într-un parc din Lugoj, în timp ce bărbatul i-a dat 10.000 de lei, ultima tranşă din banii ceruţi.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 63 de ani ar fi fost șantajat cu privire la denunțarea acestuia pentru comiterea unui pretins viol asupra unei minore.

„În fapt, un bărbat în vârstă de 23 de ani și soția acestuia în vârstă de 30 de ani, l-ar fi șantajat în schimbul unor sume de bani, pe un bărbat, în vârstă de 63 de ani, cu denunțarea la Poliție pe motiv că acesta ar fi comis un viol asupra unei minore, fapt dovedit ca nereal”, a anunțat IPJ Timiș.

Bărbatului i-a fost solicitată suma de 30.000 de lei, pentru a nu fi denunţat, acesta le-a dat celor doi soţi suma de 20.000 de lei, iar marţi urma să le dea şi ultima tranşă, de 10.000 de lei.
„La data de 16 aprilie 2024, în jurul orei 12:00, femeia a fost surprinsă în flagrant de polițiștii lugojeni după ce a primit suma de 10.000 de lei de la persoana vătămată”, a anunțat IPJ Timiș.

Banii au fost restituiți persoanei vătămate, iar femeia a fost condusă la audieri, fiind reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Miercuri, 17 aprilie 2024, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Despre admin 6630 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.