Expoziția de pictură „Efemer”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Galeria Brăteanu vă invită joi, 30 martie 2023, ora 18:00, la deschiderea expoziției „Efemer” a artistei Sanda Buțiu.

Născută la Bucureşti, în 1958, Sanda Buțiu a absolvit Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu, Secția de Artă Monumentală-Restaurare, promoția 1981, şi este membră a U.A.P. Filiala Bucureşti, Secția Pictură.

„Pictura Sandei Buțiu aruncă o privire senină, optimistă, lumii înconjurătoare. Descoperă în cotidian nebănuite resurse de frumusețe și taină, în cele mai umile, obișnuite lucruri sau flori, ocolind cu grijă orice urmă de solemnitate. Cred că dincolo de plăcerea de a pune în valoare câte un detaliu, cu toate savorile care îl încarcă, relevant ramâne felul în care, alegându-și și dispunând atât de neașteptat obiectele într-o natură statică, pictorița ajunge la construcția unui univers paralel și autonom, liber, ghiduș, dezvăluind câte-o surpriză la fiecare privire atentă.”

Fragment dintr-un comentariu al Doinei Mândru.

Mulțumim pe această cale celor care au sprijinit acest eveniment, Cramei Varvara din Silagiu, www.cramavarvara.ro şi domnului Gabriel Lungu manager al Agrotur Danubius, din Gârnic, www.gernik.ro .

Vă aşteptăm cu drag să o cunoaşteți pe artistă şi să descoperiți o parte din opera sa recentă, la un pahar de vin sec, natural, nefiltrat, produs şi ambalat de Solartrak s.r.l. la Silagiu.

Spațiul expozițional este situat pe Strada Lucian Blaga Nr. 8, Timişoara. Pentru informații ne puteți contacta la adresa de e-mail: brateanucostin@gmail.com sau la telefon: 0724.523.525.

                                                                                             Cu prețuire, Costin Brăteanu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.