Explozie puternică într-un bloc de garsoniere din Lugoj. O tânără a suferit arsuri. 40 de persoane s-au autoevacuat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

O tragedie era cât pe ce să aibă loc într-un bloc din Lugoj. Pompierii au intervenit rapid la fața locului, după ce o explozie puternică s-a produs, vineri seara, înainte de ora 20, într-o garsonieră de la primul etaj al unui bloc situat pe Aleea Brazilor, din Lugoj.

Panică, vineri seara, la Lugoj, unde pompierii au fost alertați să intervină după producerea unei explozii, neurmată de incendiu, într-un imobil cu patru etaje.

Explozia a avut loc într-o garsonieră situată la etajul 1 al unui bloc aflat pe Aleea Brazilor.

A fost alertat Detașamentul de Pompieri Lugoj, care a trimis la fața locului o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de salvare și intervenție la înălțimi, o ambulanță S.M.U.R.D și zece subofițeri.

De asemenea, au fost alertate firmele și autoritățile locale cu atribuții în domeniul situațiilor de urgență, precum Delgaz Grid, E-Distribuție și Inspectoratul de Stat în Construcții.

Potrivit reprezentanților ISU Timiș, deflagrația s-a produs la etajul 1, în urma acumulării de gaze de la o butelie cu gaz butan folosită pentru gătit și a fost afectată ușa garsonierei și geamul.

În interior se afla o femeie de aproximativ 23 de ani ce prezenta arsuri de gradul II pe ambele antebrațe, aproximativ 9% din suprafața corpului. Tânăra a fost predată de echipajul S.M.U.R.D unui echipaj de ambulanță cu medic, sosit ulterior la locul intervenției.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal din Lugoj.

Din interiorul imobilului s-au autoevacuat aproximativ 40 de locatari.

Despre admin 6425 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.