Există speranța unui MALL la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În ultimii ani, importante lanțuri de magazine din Europa sau din România au investit în Municipiul Lugoj. Kaufland a deschis aici un supermarket, Lidl în afară de supermarketul pe care îl are în oraș a deschis și un mare centru logistic. Dintre firmele românești, Dedeman își deschide vineri 4 septembrie, ora 8, magazinul din Lugoj, iar Altex va avea de asemenea în curând un magazin in orașul nostru.

O altă firmă de prestigiu din România, respectiv Oasis Green Energy 4 SRL,  cu sediul în Sibiu, a solicitat și a primit certificatul de urbanism nr. 315/2020, pentru a realiza în Lugoj un ansamblu de clădiri comerciale și de servicii.

Investiția este propusă a se realiza pe strada Caransebeșului la intersecția cu centura ocolitoare a municipiului și constă intr-un centrul comercial ce va avea următoarele funcțiuni:

♦ clădiri comerciale tip „big box”: supermarket / hipermarket / magazine de bricolaj, materiale pentru construcții și amenajări;

♦ galerii comerciale  tip „strip mall”;

♦ Centre comerciale tip „shopping mall”;

♦ Clădiri pentru servicii, birouri, servicii hoteliere.

Clădirile comerciale au prevăzute și dotări, respectiv:

♦ parcaje, platforme și alei pietonale;

♦ acces auto;

♦ dotări tehnico-edilitare;

♦ spații verzi.

„Această nouă propunere de investiție majoră ne oferă nouă, lugojenilor, speranța de a avea un mall în orașul nostru. Faptul că tot mai mulți investitori importanți aleg Lugojul dovedește că noi, municipalitatea acordăm importanța cuvenită atragerii unor noi firme in oraș care contribuie la creșterea economică a Lugojului și la creșterea calității vieții lugojenilor”,

a declarat prof. ing. Francisc Boldea, Primarul Municipiului Lugoj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.