Evenimente dedicate seniorilor lugojeni: teatru, carnaval, dineu şi… mănăstire

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Primãria Municipiului Lugoj și DASC Lugoj  organizează în perioada 24 septembrie – 1 octombrie 2018 o serie de evenimente dedicate seniorilor.

♦ În data de 24 septembrie, orele 18:00, a avut loc punerea în scenă a unei piese de teatru. Evenimentul a fost realizat în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, intrarea fiind liberă, atât pentru persoanele vârstnice din Centrul de Zi și Centrul Rezidenţial pentru persoane vârstnice, cât și pentru persoanele vârstnice din comunitate.

♦ În data de 25 septembrie, în cadrul Centrului de Zi și a Centrului Rezidenţial pentru persoane vârstnice, au fost organizate activități recreaţionale, cu ocazia cărora se s-au acordat premii la concursurile de Remmy și „Cine ştie, câștigă”.

♦ În data de 26 septembrie, a fost organizată o excursie la Mănăstirea Izvorul lui Miron (mănăstirea de la Româneşti, localitate aflată la aproximativ 50 km distanță de Lugoj). În excursie au fost 50 de persoane vârstnice, beneficiari ai Centrului de Zi și ai Centrului Rezidenţial pentru persoane vârstnice. Pe traseu, a fost vizitat Muzeul Traian Vuia, iar la întoarcerea de la mănăstire, s-a făcut o oprire în oraşul Făget.

♦ În data de 27 septembrie, în cadrul Centrului de Zi și a Centrului Rezidenţial pentru persoane vârstnice, vor fi organizate activități recreaţionale și se vor acorda premii.

♦ În data de 28 septembrie va avea loc dineul dedicat persoanelor vârstnice din municipiul Lugoj, organizat de Municipiul Lugoj, în colaborare cu Direcţia de Asistență Socială Comunitară Lugoj și Casa de Cultură a Municipiului Lugoj.

În data de 1 octombrie va fi organizat carnavalul devenit tradiţie în cadrul Complexului pentru persoane vârstnice „Sf. Nicolae”. Numărul de participanţi: 70 de persoane – beneficiari ai Centrului de Zi și ai Centrului Rezidenţial pentru persoane vârstnice.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.