Europa CEV Challenge Cup. Au fost 64 de echipe, au rămas 4. Miercuri, de Mărțișor: ziua deciziei finale!

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Dan H. BRUDIU

Din păcate, turul semifinalelor CEV Challenge Cup, care consemnează în premieră prezența unui sport de echipă din Lugoj, voleiul Clubului Sportiv Municipal Lugoj, a avut loc după închiderea ediției și informații vom publica în numărul viitor al Actualității.

Semifinalele au programat jocurile:

Jedinstvo Stara Pazova (Serbia) – C.S.M. Lugoj (România) 

(tur 22.02. Stara Pazova, orele 20.00 ora României,   retur 1.03. Lugoj, orele 18,30)

VFB Suhl Thūringen (Germania) – Reale Mutua Fenera Chieri (Italia)

(tur 22.02. Suhl,   retur 1.03. Torino)

Indiferent de rezultatul partidei din Serbia, echipa calificată în finala competiției va fi cunoscută după returul de la Lugoj, la care C.S.M. Lugoj își așteaptă prietenii alături, pentru o nouă mare încercare: confruntarea cu un team ce reprezintă Serbia, campioana mondială en-titre, O,K Jedinstvo Stara Pazova, echipă ce a trecut în competiția europeană ân șaisprezecimi de letonele de la Riga (dublă victorie cu 3:0), în optimi de campioana Serbiei ZOK Ub (2:3 și 3:0) și în sferturi de campioana Portugaliei, AJM FC Porto (3:0 și 2:3). Club care conduce în acest moment clasamentul în țara vecină și țintește, cu șanse reale, titlul național în acest sezon.

Așadar miercuri, 1 martie, în Sala Sporturilor Ioan Kunst-Ghermănescu, cu începere de la orele 18,30:

C.S.M. Lugoj (România) – Jedinstvo Stara Pazova (Serbia),

meci care va decide una din finalistele CEV Challenge Cup în ultimul act al competiției ce se dispută în dublă manșă în 15 și 22 martie. Avem șansele noastre, să credem în ele. Veniți cu noi !

Divizia A 1

Până atunci însă, vom avea un meci încins în week-end, împotriva echipei care ne-a dat mereu de furcă în ultimii ani, dar pe care am și reușit să o învingem în multe rânduri. Echilibru mare între Dinamo București (locul 3) și C.S.M. Lugoj (locul 5), la un meci în care este nevoie de susținere și echilibru, mai ales că el încadrează semifinalele  din Europa ale fetelor pregătite de Segrt și Grbic în acest sezon.

Sâmbătă, 25 februarie, în meci televizat în direct pe TVR 3, la Sala Sporturilor Ioan Kunst-Ghermănescu, cu începere de la orele 17,30:

C.S.M. Lugoj – C.S. Dinamo București

Formații probabile:

C.S.M. LugojYelisaveta Ruban, Andreea Gemănariu, Aliona Martiniuc  (Simina Străchinescu), Georgiana Popa , (Ramona Rus), Veronica Bezhandolska  (Daiana Roman), Tanja Grbic (Marina Anghelache ), Silvija Popovic (Adriana Popa – libero). Antrenori: Ugljesa Segrt, Dragan Grbic, Marius Roșu.

Dinamo BucureștiCristina Miron, Nathalie Lemmens, Jelena Vulin (Adina Roșca), Gabriela Dan (Milica Terzic), Beta Dumanzic (Dalia Vârlan),  Mirela Shahpazova (Marisa Radu), Tassia Silva (Mihaela Pamfil) – libero.

Antrenori: Miloș Gavrilovic, Alexandru Bacșiș, Silviu Tănase.

Vor conduce jocul arbitrii internaționali Andrei Savu și Tudor Pop (Cluj-Napoca).

Desigur, nu uitați, fiți alături de volei!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.