Erwin Floroni, un apropiat al fostului primar PSD Francisc Boldea, este noul președinte al USR PLUS

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

USR PLUS Lugoj are un nou pre-ședinte, începând de duminică, 13 iunie 2021, dată la care s-au desfășurat alegerile în filiala locală. Fostul ma-nager al Spitalului Municipal Lugoj, chirurgul Erwin Floroni, un apropiat al fostului primar PSD Francisc Boldea, este noul președinte al filialei USR PLUS din Lugoj.

Înscris de puțin timp în partid, Erwin Floroni a candidat pentru funcția de președinte al filialei locale USR PLUS, având-o contracandidată pe Anca Micșa Oprea, city-managerul municipiului Lugoj, coordonatorul departamentului de Politici Publice al PLUS Timiș.

Debutant în politică, Erwin Floroni spune că vrea să dezvolte filiala lugojeană a partidului și să crească numărul membrilor.

„Având în vedere că acum s-au unit cele două partide, va trebui să ne cunoaștem mai bine și să ne unim cu adevărat, să formăm un singur partid, să vedem ce planuri comune avem. Va trebui să facem acest partid mai cunoscut în Lugoj, să adunăm membri, să facem oamenii să creadă în noi, demonstrând că merităm să creadă în noi. Eu politică nu am făcut, va trebui să învăț să fac politică, să zic așa, dar eu sunt perseverent și cred că o să reușesc. O să luăm lucrurile pas cu pas”, a declarat Floroni pentru Lugojeanul.ro.

În privința administrației locale, Floroni spune că momentan nu vor fi schimbări și USR va susține PNL. „Deocamdată, avem primar tânăr, primar nou. Trebuie să-i dăm crezare și sprijin. Are mult de lucru, multe probleme de rezolvat, multe nereguli, pe care trebuie să le pună la punct. Are timp încă trei ani și jumătate și să sperăm că se ține de ceea ce a promis”, a mai spus noul președinte USR PLUS  Lugoj.  Conform statutului, mandatul lui Erwin Floroni la conducerea filialei USR PLUS Lugoj este de doi ani.

Alina OLAR

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.