Elevii defavorizați social dar cu potențial academic din Comuna Balinț ajutați de ADRA

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

Printr-o rețea internațională, ADRA oferă asistență de tip dezvoltare, refacere și ajutor în mai mult de 130 de țări, indiferent de etnia, apartenența politică sau religioasă a persoanelor asistate.

Prin parteneriat cu comunități, organizații și guverne, ADRA este capabilă să îmbunătățească calitatea vieții a milioane de oameni în mai multe zone de impact crucial.

Rețeaua  ADRA de aproape 6.000 de oameni, implementează activ soluții adecvate regiunii pentru schimbări pozitive și durabile acolo unde este cea mai mare nevoie.

Conducerea Școlii Gimnaziale Balinț a solicitat sprijin pentru copiii defavorizați ai școlii, dar cu posibilități academice, mai precis, cu medii peste 8,50 (acestea sunt condițiile impuse pentru a putea fi ajutați prin proiectul „Vreau la școală”).

Șapte elevi  din satele comunei Balinț s-au încadrat în condițiile puse de agenție și sunt ajutați lunar cu produse în valoare de 150 lei/copil.

Acum,cu ocazia sărbătorilor de iarnă, acești elevi au beneficiat de pachete generoase primite direct din Spania. Voluntarii acestei asociații s-au deplasat la domiciliul elevilor și le-au distribuit  acestora pachetele. Copiii au fost foarte bucuroși și părinții de asemenea.

„Ne bucurăm că putem ajuta pe cei în nevoie prin apelul pe care îl facem la diverse asociații umanitare și astfel putem contribui la îmbunătățirea condițiilor de trai ale elevilor noștri și la prevenirea abandonului școlar al acestora. Dumnezeu să le dea sănătate tuturor celor care au pe suflet dorința de a ajuta pe cei în nevoie…”,

spune Mihaela Kristof, directoarea Școlii Gimnaziale Balinț.

Despre admin 6667 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.