Echipa Lugoj Rally Team s-a clasat pe locul II la Cupa VTM Timiș – Nădrag 2021

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Prima competiție automobilistică pe traseu montan din acest an, Cupa „VTM Timiș – Nădrag 2021”, s-a desfășurat în 12 iunie, la Nădrag, în cadrul ediției a VIII-a a Cupei României la Automobilism „ACR – CNAK Timiș 2021”, și a fost organizată de Auto Club Rally Timiș, împreună cu A.C.R. Timiș și Comisia de Automobilism și Karting Timiș.

Regalul automobilistic s-a desfășurat pe Drumul Județean 681 Nădrag-Fârdea, pe un traseu în lungime de 3 kilometri. CSC Dumbrăvița (Marius Giurisici, Sergiu Tîrla, Gabriel Găman, Daniel Marcu) s-a clasat pe primul loc la echipe auto, în timp ce reprezentanții Lugojului la sportul pe patru roți, echipa „Lugoj Rally Team”, formată din Cristian Danciu, Cosmin Baru, Marius Olariu, la clasa 1; Alin Dobra, la clasa 2, și Elena Danciu, la feminin, s-au clasat pe locul doi, după lupta cu secundele și mici probleme tehnice, care au scos din bătălie două echipaje.

Doi dintre membrii echipei au urcat pe podium: la clasa 1, Cosmin Baru – Citroen Saxo, locul 3, iar la clasa 2, Alin Dobra – Peugeot 206, locul 3.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.