Echipa de fotbal juniori U17 a CSȘ Lugoj, între primele 8 formații ale României

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Echipa de fotbal juniori U17 a Clubului Sportiv Școlar Lugoj a obținut rezultate remarcabile în actuala ediție a Campionatului Național U17.

Formația lugojeană, pregătită de prof. Nicolae Cimponeriu și prof. Cosmin Petruescu, s-a clasat pe primul loc în seria a 13-a a Campionatului Național, cu 12 puncte, după 4 victorii (6-2 cu CSȘ Caransebeș, 4-1 cu CS Giroc Chișoda, 5-0 cu CS CFR Simeria și 2-1 cu CS Hunedoara) și o înfrângere (0-2 cu CSM Reșița), obținând, astfel, calificarea în prima etapă eliminatorie a competiției, unde a învins, în deplasare, cu 3-2, pe LPS Sebeș.

În acest joc, formația din Lugoj, formată din jucători născuți în 2004-2005, a fost condusă cu 1-0 și 2-1, dar nu a cedat și, în final, s-a impus cu 3-2, prin golurile marcate de Mihoc (min. 41, din penalty), Crîsta (min. 72) și Kaluși (min. 81).

În urma acestui rezultat, echipa de fotbal U17 a CSȘ Lugoj s-a calificat între primele 8 echipe ale României, în Campionatul Național de Juniori Republicani U17 Clasic, obținând dreptul de a evolua în faza următoare a competiției – etapa a doua eliminatorie, care stabilește cele 4 formații care se vor califica la turneul final al Campionatului Național.

În această etapă eliminatorie s-au calificat primele 8 formații din țară, care se vor întâlni joi, 3 iunie, de la ora 12, după următorul program:

  • CSȘ Lugoj – U Craiova 1948 SA
  • LPS Tg. Mureș – ACS Juniorul Suceava
  • ACS Suporter Club Oțelul Galați – AFC Progresul 1944 Spartac
  • ACS Corona 2010 Brașov – LPS Viitorul Pitești

Echipele care vor câștiga aceste jocuri vor obține calificarea la turneul final (meciurile vor avea loc în 10 și 11 iunie).

În această ediție de campionat, cele 20 de goluri ale formației din Lugoj au fost marcate de: Modrea (6 goluri), Mihoc (6), Dejica (2), Crîsta (2), Kaluși (2), Moldovan (1) și Tudor (1).

CSȘ Lugoj U17: Ursulescu, Pop – portari, Pau, Tudor, Cuth, Ozsvath, Murgu, Modrea, Hodobaș, Repede, Kaluși, Moldovan, Mihoc, Crîsta, Pasa, Izverceanu, Buciuta, Chevereșan, Belu,  Dejica, Gall și Vieru.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.