Ea e prea mică să lupte singură, iar noi suntem prea mari pentru a fi indiferenți

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sufletul unui părinte se transformă rapid dintr-un loc luminos al bucuriei și al planurilor de viitor într-un loc al tristeții, disperării și fricii pentru ziua de mâine, când află despre copilul său că e la un pas de moarte.

Acum un an și jumătate, familia Teușan din Sibiu a primit vestea cutremurătoare că Andreea suferă de encefalită autoimună, o boală cumplită care o chinuie și îi pune în pericol viața.

Din cauza unor convulsii repetate, care se agravau cu timpul, fetița de trei anișori a fost internată la Terapie Intensivă, iar în urma unui RMN i s-au descoperit leziuni pe creier. Medicii din țară spun că nu prea mai au ce să îi facă, dar părinții și apropiații au căutat ajutor și în străinătate.

Din fericire, cazul Andreei a fost acceptat de Spitalul Koç University din Istanbul, dar există un preț: 32.000€.

Costurile sunt peste puterile noastre, dar cu ajutorul vostru știm că o să reușim, spune plin de speranță Andrei Teușan, tatăl copilei.

Andreea Teușan este prea mică să lupte singură, părinții sunt și ei depășiți cu mult de situație. Prin urmare, trebuie să îi ajutăm să depășească această cumpănă. Asociația „Salvează o inimă” a demarat, luna aceasta, o campanie de strângere de fonduri. Oricine vrea să îi întindă o mână de ajutor fetiței o poate face printr-un simplu SMS cu textul „Andreea” la numărul 8832. De asemenea, donații se pot face și în conturile Asociației, prin card bancar, PayPal sau contract de sponsorizare.

Pentru cei care vor să schimbe o viață în bine și să ajute un copil pe termen lung, am pus la dispoziție posibilitatea plății recurente. Pe durata unei campanii, puteți dona constant o sumă aleasă de dumneavoastră pentru un anumit caz umanitar.

Cu puținul nostru îi putem asigura fetiței șansa la tratamentul ce îi poate ușura suferința și, poate într-o bună zi, la copilăria fericită de care orice om trebuie să aibă parte. Niciodată nu e prea puțin când vrei să întinzi o mână de ajutor. Orice sumă poate însemna mai puțină suferință pentru Andreea. Fiți alături de ea!

Cum o putem ajuta?

Cine vrea să contribuie la salvarea micuței Andreea, poate dona 2 Euro prin transmiterea
unui simplu SMS la 8832, cu textul “ANDREEA”. Fiecare mesaj trimis înseamnă o şansă în
plus pentru sănătatea şi viitorul fetiței. De asemenea, donaţiile pot fi făcute şi online, pe: https://salveazaoinima.ro/andreea-teusan/  prin transfer bancar, în conturile
Asociaţiei “Salvează o inimă”:

RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei),

RO28BTRLEURCRT00W8287001 (cont în Euro),

RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

Asociația “Salvează o inimă” a fost inființată pe data de 12 decembrie 2012, și își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună.

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.