E.ON lansează concursul „Energie pentru viitor”, dedicat elevilor preocupați de sursele de energie verde

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În competiția ce se va desfășura online în perioada 19 februarie-15 martie se pot înscrie elevi din clasele a VIII-a până la a XII-a;

15 laptopuri vor ajunge la cei care vor veni cu cele mai bune idei sau proiecte de sustenabilitate;

Te-ai gândit vreodată cum va arăta orașul viitorului, în anul 2050, ce energie va folosi pentru ca să se dezvolte sustenabil, să fie nepoluant, iar sursele de energie să fie accesibile pentru toți locuitorii?

Dacă faci parte dintre elevii care și-au pus aceste întrebări și, mai mult de atât, ai idei de surse de energie verde care fac ca orașul viitorului să fie sustenabil, E.ON Energie România te invită să te înscrii la concursul online „Energie pentru viitor”, dedicat elevilor din întreaga țară din clasele a VIII-a până la a XII-a.

Competiția debutează pe 19 februarie și se încheie pe 15 martie, când vor fi anunțați câștigătorii.

Căutăm elevi ingenioși, preocupați de mediul înconjurător și de folosirea sustenabilă și inteligentă a surselor de energie. Îi așteptăm să vină cu cele mai bune soluții, într-o formă atractivă, care să le pună în valoare nu doar imaginația și cunoștințele, ci și creativitatea și abilitățile de prezentare. Această competiție vine în continuarea proiectelor Grupului E.ON destinate promovării surselor regenerabile și reducerii amprentei de carbon”, spune Claudia Griech, Directorul General Adjunct al E.ON Energie România.

Criteriile de selecție și jurizare a ideilor și proiectelor ce vor fi înscrise în concurs sunt:

  • Răspunsul la provocare – în ce măsură ideile/proiectele ajută la rezolvarea unor posibile probleme legate de alimentarea cu energie a orașelor în 2050.
  • Calitatea și creativitatea soluției găsiteîn ce măsură ideile/proiectele sunt inovatoare și dau dovadă de creativitate.
  • Acuratețea informațiilorîn ce măsură elevii se folosesc de date sau analize relevante pentru a-și susține ideile/proiectele.
  • Modul de prezentare a ideilor în ce măsură elevii au reușit să demonstreze o comunicare clară și persuasivă a ideilor/proiectelor.

Juriul care va decide cei 15 câștigători ai concursului, premiați fiecare cu câte un laptop, va fi format din profesori, specialiști din cadrul E.ON, respectiv specialiști în domeniul comunicării și relațiilor publice.

Regulamentul concursului și formularul de înscriere se găsesc pe pagina https://www.facebook.com/E.ONRomania/.  Înscrierea se face în baza formularului de înscriere care va fi trimis odată cu ideile sau proiectele propuse  la adresa de e-mail responsabilitate.corporatista@eon-romania.ro.

Despre E.ON Romania

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 16 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,3 milioane de clienţi.

Despre admin 6698 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.