E cea mai sexy minionă din showbiz. Toți bărbații întorc capul după ea [FOTO]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Este pe val, piesele ei sunt pe primele locuri în topuri, iar pe plan sentimental stă excelent. 2021 pare a fi anul Arianei Grande.

[Ariana Grande este imaginea
Calendarului Actualitatea  din acest an,
care va apărea pe piață joi, 14 ianuarie 2021, împreună cu ziarul
]

Cântăreața s-a logodit de curând, așa că acum îi merge excelent și pe plan profesional, dar și în viața intimă. Ariana și-a surprins fanii când a făcut marele anunț pe Instagram: și-a informat fanii de logodna cu Dalton Gomez și le-a prezentat urmăritorilor ei și inelul. „Pentru totdeauna și încă mai mult”, spune Ariana Grande.

La 27 de ani, Ariana Grande este una dintre cele mai admirate artiste și o adevărată sursă de inspirație pentru fanii săi. Este un adevărat trendsetter, cu coada sa emblematică și cu încălțările cu tocuri uriașe. Există și un motiv pentru care cântăreața poartă numai încălțări cu tălpi foarte groase sau tocuri extrem de înalte – nu este un secret că Ariana este una dintre cele mai scunde cântărețe. Are doar 1.53 m și este considerată una dintre cele mai sexy minione din showbiz.

Înălțimea nu constituie însă un dezavantaj pentru Ariana Grande. Prin atitudinea și ținutele sale sexy, aceasta atrage privirile oriunde își face apariția. [SURSA FOTO: PROFIMEDIA] (sursa)

Despre admin 6624 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.