După Sărbătorile de Paşte va începe asfaltarea străzilor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Lugoj va începe un nou program de asfaltări a drumurilor pavate și pietruite de îndată ce se încheie Sărbătorile Pascale. Locuitorii zonelor vizate au primit deja înștiințări, 350 la număr, în care e specificat că a venit și rândul străzilor lor să fie asfaltate, iar perioada în care se efectuează lucrări este din 6 mai până în 30 august. În acest interval nu se parchează mașinile în zonă, iar cei care au lemne depozitate în stradă trebuie să le ridice.

De asemenea, cei care nu s-au racordat la apă și canalizare trebuie să o facă.

„Dispoziția de asfaltare am să o dau începând cu data de 6 mai 2019. Rog pe cei care nu sunt racordați la apă și la canalizare să o facă în perioada asta, deși noi am făcut pe majoritatea străzilor branșamentele la apă gratuit. Sperăm ca asta să fie o bucurie, că și aceste străzi, cum sunt Mărăști, Mărășești, care au avut carosabilul cu piatră cubică, vor fi asfaltate”,

a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Asfaltarea va cuprinde două loturi de străzi. În primul lot intră str. Șirul Balta Lată, Pongratz, Zorilor, Livezilor, Ceferiștilor și C.D. Gherea. Al doilea lot de asfaltări include străzile Mărăști, Mărășești, Fundătura Ion Neculce, str. Ion Neculce și Rarău.

Alina DAMIAN

2 comentarii

  1. Buna ziua. Conform articolului din 4 februarie 2019, calea Agriculturii(ca nu se poate numi strada) figura in primul lot de asfaltare. Sa intelegem ca a fost doar un mic moment de speranta pentru noi(platitorii de taxe) care ‘s-a naruit’ precum ‘dulcea’ noastra cale spre casa…la fiecare ploaie? Apreciem intelegerea, vis a vis de nemultumirea noastra si a copiilor nostri.

  2. Draga domnule primar din nou ați exclus strada Agriculturii?Nu va este rusine chiar deloc sau aveti interese prea mari ca sa nu asfaltati această strada?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.