După operația de la Viena, Aris a postat un mesaj emoționant

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

„Îngerii mei! Ați învins! Eu știam că posibilele complicații ce spunea doctorul că pot apărea nu vor fi. Spuneam că am o armată de îngeri ce se roagă pentru mine și el zâmbea cu gura până la urechi. Și asa a fost. Operația a fost gata mai repede decât a fost estimată și fără urmă de complicație din toate cele posibile. Sunt mândru de puterea rugăciunilor voastre și ârecunoscător lui Dumnezeu. Acum începe drumul recuperării și partea a doua a tratamentului până la vindecarea totală!”,

a scris Aris Marta pe Facebook, imediat după ce a fost trezit din operația de la Viena.

Lugojeanul pentru care s-au mobilizat mii de suflete, luptând cu o boală îngrozitoare, limfom non-Hodgkin, a reușit să scape de prima parte a problemei, medicii austrieci operându-l marți seara și îndepărtând tumoarea facială. Aris este acum la terapie intensivă și mai are încă nevoie de bani, pentru tratamentul post-operator.

„Astăzi deja e muuuult mai bine, atât de bine că doctorul mi-a spus că mâine pot pleca acasă. Vindecarea locală decurge perfect și corpul meu îmbătat de bucurie lucrează optim ca un ceas elvețian. Deci am venit, am făcut, am plecat. Eficient și minunat!”,

a scris Aris Marta pe Facebook, acum câteva minute, neuitând să mulțumească, iar și iar, armatei de îngeri care l-au ajutat să treacă peste aceste greutăți.

Lugojenii cu suflet mare sunt așteptați să doneze în continuare în conturile deschise pentru ca Aris să poată să se vindece până la capăt. Aris Marta are 41 de ani și este cunoscut ca fiind un om liniștit, bun și care obișnuia să sară în ajutorul semenilor lui de fiecare dată când a avut șansa.

Îl puteți ajuta donând o sumă de bani direct în contul său, la:

IBAN: RO36BRDE360SV32355313600,
BRD – Cod Swift BRDEROBU,
Moneda: Lei,
Titular cont : Marta Aris Richard.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.