Dumitru Franț protestează de pe vremea lui Boldea și speră că noul primar va rezolva problema din cartierul Liliacului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Dumitru Franț, un lugojean din cartierul Bocșei, protestează de câțiva ani față modul în care s-au dat aprobările pentru construcția unor locuințe în cartierul Liliacului, unde locuiește, la nr. 5.

Acolo există o singură alee de deservire care nu este sistematizată, nu este asfaltată, dar pe care circulă tot felul de mașini, mai ales când cele două bariere CFR din zonă sunt închise, iar șoferii grăbiți o aleg ca pe o variantă de rezervă și o folosesc ca pe un drum de centură.

Dumitru Franț a protestat de mai multe ori, atât pe vremea fostului primar cât și a actualului, în fața Primăriei Lugoj, cu o pancartă la gât.

Lugojeanul susține că s-au făcut foarte multe ilegalități și str. Liliacului este aproape inaccesibilă circulației, din cauză că s-au dat aprobări pentru construcția de locuințe pe un teren pe care trebuia să fie construit drumul. În harta pe care o deține se vede cum au dispărut câteva sute de metri pătrați rezervați drumurilor de acces în zonă. Primarul Claudiu Buciu spune că a apucat să discute doar telefonic cu protestatarul și că situația va fi verificată.

„Nu am discutat decât telefonic cu domnul Franț. problema e complexă, din punct de vedere juridic, și nu poate fi rezolvată rapid. Vom solicita documente edificatoare autorităților competente”,

a declarat Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.