DRDP Timișoara recomandă șoferilor să ocolească zona Coșava, unde se execută lucrări de reparații suprafețe întinse

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pe bucata de drum național Margina-Holdea, care leagă autostrada din județul Timiș de cea din Hunedoara, se va munci serios începând de joi, anunță DRDP Timișoara. Drumarii vor lucra pe „suprafețe întinse”, iar specialiștii în drumuri le recomandă șoferilor să ocolească prin Arad sau prin Hațeg.

„Ocoliți! Ocoliți! Ocoliți!!! Având în vedere timpii mari de așteptare de pe sectorul DN 68A Margina – Holdea, revenim cu recomandarea de a folosi traseele alternative pentru a evita zonele cu lucrări de pe acest drum. Rutele sunt:

▶ A1 – Arad – DN 7 Lipova – nod rutier Ilia – A1 – Orăștie – Sibiu și retur;
▶ A1 – A6 Lugoj – Caransebeș – DN 68 Hațeg – DN 66 – nod rutier Simeria – A1 – Orăștie – Sibiu și retur”, transmit reprezentanții DRDP Timișoara.

Reparații pe suprafețe mai mari

Începând de joi, oficialii DRDP spun că „vor începe lucrări de reparații suprafețe întinse după nodul rutier Margina, la coborârea de pe autostrada A1, pe sectorul până la nodul rutier Holdea, fiind și alte zone unde se circulă cu restricții din cauza lucrărilor de reparații”.

Pe drumul care leagă cele două capete ale A1 se lucrează din luna martie și până la debutul sezonului estival. Șoferii se plâng mereu de cozile kilometrice care se formează pe așa-zisul deal al plângerii.

De șantier se ocupă Axela Construcții, dar și echipele DRDP Timișoara, care lucrează acum „la înlocuirea structurilor rutiere grav afectate de valorile mari de trafic și de tonaj, prin efectuarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică”, mai spun reprezentanții DRDP.

Nu demult a fost reluată și licitația pentru segmentul de autostradă care ar trebui să înlocuiască acest drum, după ce au fost întâmpinate probleme cu constructorul și cu tunelurile care trebuie construite pe acest tronson.

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.