Drama româncei eliberate după ce a fost exploatată timp de 11 ani în Spania

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

O tânără româncă plecată în Spania, unde i s-a promis un loc de muncă decent, s-a trezit prizoniera unor proxeneţi, care au obligat-o ani de zile să se prostitueze. Povestea tinerei românce i-a impresionat pe jurnaliştii spanioli, care au relatat cazul ei.

Fata a ajuns în Calatayud, Spania, încă din 2009, iar la sosire a avut parte de o surpriză neplăcută. În locul unui job decent, aşa cum i s-a promis, tânăra s-a trezit prizoniera unei grupări infracţionale. Călăii ei i-au adus la cunoştinţă că ar fi cheltuit nu mai puţin de 3.000 de euro pentru a o aduce la muncă şi au obligat-o să se prostitueze.

Tânăra a fost „convinsă” să se prostitueze după nenumărate bătăi şi ameninţări. Proxeneţii au ameninţat-o că o vor ucide dacă se va adresa Poliţiei sau dacă va vorbi despre situaţie ei cu clienţii. Tânăra a îndurat 11 ani de umilinţă şi bătăi crunte, dar coşmarul ei s-a adâncit când a rămas însărcinată cu unul dintre clienţi.

Din acel moment, proxeneţii au decis să se folosească de bebeluş. Pentru asta, au mers la mai mulţi foşti clienţi ai fetei, pe care i-au şantajat spunându-le că micuţul este copilul lor, iar în schimbul tăcerii au cerut sume între 10.000 şi 25.000 de euro. Un client a depus o plângere pentru şantaj.

Astfel, infractorii au fost arestaţi, iar tânăra a fost eliberată din sclavie, după 11 ani. Povestea ei a fost făcută publică, dar identitatea i-a fost protejată. Potrivit sursei citate, tânăra româncă este a 32-a victimă a proxeneţilor, eliberată în ultimele 12 luni de poliţiştii spanioli.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.