Două surori gemene au devenit mame în aceeași zi, la același spital, iar una dintre ele a născut gemeni

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Două surori gemene au devenit mame în aceeaşi zi, la un spital din Missouri, Statele Unite. Ele au născut cu ajutorul aceluiaşi doctor, iar una dintre ele e mămică de gemeni.

Acum câteva luni, gemenele Lisa Boyce şi Lauren Kozelichki aflau cam în aceeaşi perioadă că sunt însărcinate.

„Sora mea mi-a dat vestea şi eram toţi fericiţi. Apoi, săptămâna următoare, am aflat şi eu că sunt gravidă. A fost rândul meu să îi dau vestea”, spune Lauren.

Pe atunci, nu bănuiau că vor deveni mămici fix în aceeaşi zi. De altfel, medicii au estimat că vor naşte la o diferenţă de 10 zile. Lucrurile au stat însă cu totul altfel.

„Marţi am intrat în travaliu şi, după câteva zile, am făcut cezariană, în dimineaţa de 7 noiembrie, la ora 01.30. În acea zi, şi Lauren era programată tot pentru cezariană”, povesteşte Lisa.

Pe 7 noiembrie, Lisa a devenit mămica unui băieţel, iar 10 ore mai târziu, la acelaţi spital, sora ei geamănă a adus pe lume… gemeni, un băieţel şi o fetiţă. Cele două mămici au fost asistate de acelaşi medic.

„Multe asistente ne-au spus că n-au mai văzut aşa ceva. În aceeaşi zi, cu acelaşi medic, două gemene să devină mame, iar una să nască gemeni”, a spus Lisa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.