Două surori gemene au devenit mame în aceeași zi, la același spital, iar una dintre ele a născut gemeni

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Două surori gemene au devenit mame în aceeaşi zi, la un spital din Missouri, Statele Unite. Ele au născut cu ajutorul aceluiaşi doctor, iar una dintre ele e mămică de gemeni.

Acum câteva luni, gemenele Lisa Boyce şi Lauren Kozelichki aflau cam în aceeaşi perioadă că sunt însărcinate.

„Sora mea mi-a dat vestea şi eram toţi fericiţi. Apoi, săptămâna următoare, am aflat şi eu că sunt gravidă. A fost rândul meu să îi dau vestea”, spune Lauren.

Pe atunci, nu bănuiau că vor deveni mămici fix în aceeaşi zi. De altfel, medicii au estimat că vor naşte la o diferenţă de 10 zile. Lucrurile au stat însă cu totul altfel.

„Marţi am intrat în travaliu şi, după câteva zile, am făcut cezariană, în dimineaţa de 7 noiembrie, la ora 01.30. În acea zi, şi Lauren era programată tot pentru cezariană”, povesteşte Lisa.

Pe 7 noiembrie, Lisa a devenit mămica unui băieţel, iar 10 ore mai târziu, la acelaţi spital, sora ei geamănă a adus pe lume… gemeni, un băieţel şi o fetiţă. Cele două mămici au fost asistate de acelaşi medic.

„Multe asistente ne-au spus că n-au mai văzut aşa ceva. În aceeaşi zi, cu acelaşi medic, două gemene să devină mame, iar una să nască gemeni”, a spus Lisa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.