Două echipaje din Lugoj la Women Rally – Bosch Car Service 2020 Cluj-Napoca

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2020, ajuns la cea de-a treia etapă și ultima din acest sezon, a aliniat la start peste 80 de participante, între care și două echipaje din Lugoj.

Numărul concurentelor prezente la evenimentul desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, între 2-3 octombrie, la Cluj-Napoca, sub titlul Trofeul Castrol, a fost un record absolut la etapele Women Rally și a reconfirmat relevanța conceptului Women Rally pe scena automobilismului românesc.

Startul festiv a avut loc pe esplanada de la Cluj Arena, iar concursul s-a derulat în două manșe ce s-au desfășurat pe traseul special amenajat în parcarea VIVO! Festivitatea de premiere a avut loc în același perimetru, imediat după încheierea concursului și publicarea rezultatelor.

Astfel, în Clasamentul final Etapa III – Trofeul Castrol, locul 5 la Clasa 1 a fost ocupat de echipajul format din Elena și Ana Larisa Danciu din Lugoj, pe Renault Megane Coupe, echipaj care ocupă în momentul de față locul 20 în Clasamentul general – Clasele 1-3. Pe locul 4, la egalitate cu ocupanta locului 5 de la Clasa 3, s-a clasat lugojeanca Roxana Sonia Florescu, la volanul unui Citroen DS3, sportiva ocupând locul 10 în Clasamentul general – Clasele 1-3.

Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.