Donație din Germania pentru Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Marți, 14 iulie, Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj a devenit beneficiarul unei donații mijlocite de Asociaţia „Initiativkreis Hilfe für Rumänien”, cu sediul în Rheine, landul Renania de Nord-Westfalia, Germania.

Urmare a unor legături social-culturale de câțiva zeci de ani între liceu și asociație, reprezentate de această dată de domnul Heinrich Brinker, preşedintele asociației, și doamna profesoară Eliane Schmidt, au fost primite 100 de bănci și 300 de scaune, obținute din Germania prin intermediul asociației.

Delegația germană a fost întâmpinată la sosire de domnii profesori Aurelian Sima, directorul liceului, Florin Bombescu și de doamna profesoară Eliane Schmidt.

Domnul director mulțumește pe această cale personalului nedidactic al liceului și elevilor Darius Zgriba (XIIB), Alexandru Crașovan (XIB) și Emanuel Trușcă (XIC), care au ajutat la descărcarea și aducerea mobilierului în perimetrul liceului.

De asemenea, mulțumește în mod deosebit reprezentaților Asociației „Initiativkreis Hilfe für Rumänien”, domnului Heinrich Brinker și doamnei Anna Maria Wessing, care sunt prezenţi zilele acestea la Lugoj, pentru donația de care vor beneficia, odată cu reînceperea cursurilor, o parte din elevii liceului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.