Doi șoferi români au snopit în bătaie un paznic din Austria, pentru că nu i-a lăsat să facă grătar și să asculte muzică

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Doi șoferi români de TIR au fost arestați, duminică după-amiază, după ce au snopit cu bătaia și au amenințat cu moartea paznicul uzbec al unei companii de logistică.

Înainte să fie atacat, bărbatul le spusese celor doi camionagii să oprească muzica și să nu mai facă grătar în parcarea societății. S-a întâmplat în Hörsching, o comună aflată în districtul austriac Linz-Land.

Cei doi șoferi de TIR români își petreceau odihna de weekend în parcarea unei companii de logistică și, deși paznicul le atrăsese de mai multe ori atenția că nu au voie să facă grătar cu flacără deschisă și că deranjau vecinii cu muzica foarte tare, bărbații l-au ignorat și au continuat să încalce regulile.

Duminică după-amiază, paznicul în vârstă de 42 de ani le-a interzis din nou românilor gălăgioși să facă grătar. Atunci a fost momentul în care șoferul de 46 de ani l-a luat la pumni pe uzbec.

L-a pus la pământ și a continuat să-l lovească în spate. Între timp, un compatriot de aceeași vârstă cu atacatorul a luat un cuțit de bucătărie și l-a amenințat pe paznic că îl va ucide.

În cele din urmă, uzbecul a reușit să scape din mâinile românilor și să cheme poliția.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.