Doi lugojeni se află pe lista celor mai căutaţi români. Unul este traficant de droguri, celălalt e dat dispărut de familie

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Datele colectate de Poliția Română la jumătatea lunii iunie arătau că 4.450 de români erau dați în urmărire, informează Lugojeanul.ro. Cei mai mulți fugari, 4.100, sunt urmăriți internațional, deoarece polițiștii au informații că au plecat din țară înainte de a fi condamnați definitiv.

Conform aceleiaşi surse cei mai mulți dintre românii care fug de închisoare au fost condamnați pentru încălcarea codului rutier, în timp ce pe locul doi, la mică distanță, se regăsesc cei condamnați pentru furt sau tâlhărie. Printre urmăriți se numără însă și condamnați periculoși – aproape 300 pentru fapte violente, aproape 200 de traficanți de carne vie și tot atâția traficanți de droguri.
Pe această listă se află şi doi lugojeni, însă din motive diferite. Conform site-ului Poliţiei Române, Pavel Roseti, din Lugoj, născut în 1973, este căutat pentru că a fost condamnat la închisoare pentru 11 ani. Roseti a fost prins că a vândut, în mod repetat, aproximativ 1 kg de heroină, pentru care a primit 20.000 de dolari.

Cel de-al doilea lugojean aflat pe lista persoanelor căutate este Gheorghe Vasile Laurenţiu. Acesta nu este infractor, a plecat voluntar de acasă în 17.03.1999, cu intenţia de a se angaja pe un vas pescăresc în Turcia şi nu s-a mai întors. La scurt timp familia a pierdut orice legătură cu el.

„În data de 21.03.1999, acesta si-a contactat telefonic mama, spunându-i că se află în Turcia în locali-tatea Istanbul. Totodată, în cadrul aceleiasi convorbiri telefonice, persoana dispărută i-a solicitat mamei sale să-i comunice adresa unei familii din Lugoj, familie ce se afla în acel moment în Turcia în localitatea Adana. După ce i s-au furnizat informaţiile solicitate, convorbirea s-a întrerupt brusc, din acel moment familia nu a mai aflat nimic despre acesta”,

arată poliţiştii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.