Doi copii au oficial trei taţi, după ce 3 bărbaţi din California s-au îndrăgostit şi au decis să își întemeieze o familie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O familie poliamoroasă a creat o premieră în California, după ce trei taţi au fost trecuţi pe acelaşi certificat de naştere. Cei trei bărbaţi au apelat la o mamă surogat care i-a ajutat să-şi îndeplinească marea dorinţă. Doctorul Ian Jenkins, în vârstă de 45 de ani, şi partenerii săi Alan Mayfield şi Jeremy Allen Hodges, au devenit prima familie poliamoroasă din California, după ce un judecător a fost de acord că toţi ar putea fi numiţi taţi ai fiicei Piper. Ian şi Alan sunt de 17 ani împreună, în timp ce Jeremy s-a alăturat cuplului în urmă cu opt ani. Iniţial, Ian și Alan nu erau siguri dacă doresc copii, dar când Jeremy a apărut în viaţa lor, au început să discute despre acest aspect. Fiind decişi să treacă la pasul cel mare, aceştia au rugat o prietenă să le fie mamă surogat, potrivit mirror.co.uk.

După naşterea lui Piper, tăticii au apelat la un judecător local din San Diego, care iniţial refuzase să îi treacă pe toţi pe certificatul de naştere, susţinând că nu poate crea un precedent. În cele din urmă, acesta a găsit totuşi o modalitate de a folosi legile existente pentru a face posibilă dorinţa cuplului. Piper are acum trei ani. Grupul mai are şi un fiu Parker, în vârstă de 14 luni. Ambii copii s-au născut după ce un donator de ovule şi o mamă surogat au decis să ajute. Ian spune despre familia lor că sunt „doar trei oameni obişnuiţi, care petrec mult timp vorbind despre ce să ia la cină’’. Hotărârea judecătorească din anul 2017 a deschis drumul şi pentru alte familii poliamoroase pentru a obţine o recunoaştere juridică mai mare în SUA.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.