Doi bărbați au fost reținuți după perchezițiile efectuate la persoanele bănuite de furt calificat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au efectuat vineri, 31 martie, 3 percheziții domiciliare în orașul Oțelu Roșu din județul Caraș-Severin, la doi bărbați bănuiți de furt calificat. Două mandate de aducere au fost puse în executare.

„În urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un invertor pentru panouri solare, 4 filtre de ulei pentru autotrenuri, 4 cauciucuri și o trusă cu mai multe scule, bunuri sustrase în noaptea de 02/03.03.2023 dintr-un spațiu îngrădit situat pe Centura municipiului Lugoj”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Doi bărbați în vârstă de 35 și 38 de ani au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

Ulterior, în urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor orașului Oțelu Roșu și a luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Caraș-Severin.

Cercetarile continua în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării prejudiciului în totalitate.

Despre admin 6448 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.