DJ Shiver ajunge la Timișoara cu un show de zile mari

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La show-urile sale, mii de mâini dansează, în aer, în același ritm. Sute de luminițe se plimbă de la stânga la dreapta în timp ce tot atâtea fețe zâmbitoare se bucură de muzică. DJ Shiver reușeste să adune mii de petrecăreți la evenimentele sale, iar acum ajunge la Timișoara cu The Shiver Show, conceptul de party la care orice iubitor de muzică ar trebui să ajungă cel puțin o dată.

Vineri, 11 mai, Reflektor Venue va fi gazda unei spectaculoase experiențe auditive, vizuale și senzoriale. DJ Shiver va susține aici un show plin de energie, unde ritmul și beat-ul vor dicta trăirile, un adevărat show de lumini, lasere și CO2. Ca spectacolul să fie complet, la warm up timișorenii vor asculta Shiver’s vinyl set, iar la after se vor distra pe muzica lui RaZy.

A început să se joace cu muzica în urmă cu mai bine de 14 ani, mixând colaje pentru trupe de breakdance și pentru prieteni, la petreceri private. A trecut de la CDs la playere, apoi la platane și la sisteme digitale TRAKTOR.

În scurt timp, DJ Shiver a ajuns în topul celor mai versatili DJs din România și a împărțit scena cu artiști consacrați ca Skrillex, The Prodigy, Fat Boy Slim, Die Antword, Sigma, Dj Fresh, Delta Heavy, Wilkinson, Netsky, Ed Rush, James Zabiela și multi alții.

Seturile sale pot fi comparate cu o poveste, pentru că fiecare dintre ele are o introducere, urmată de o adevărată desfășurare de forțe muzicale, și un punct culminant de zile mari. Seturile pot conține până la 50 de piese într-o oră, cuprinzând multe genuri muzicale: Electro-House, Techno, Breaks, Dnb, Dubstep. Toate astea, sub un singur nume: THE SHIVER SHOW. acum susținut de Omnipass, Danube și Pikowatt.

Alexandru Raul Gherman are 29 de ani, iar momentan locuiește în Cluj-Napoca. DJ Shiver, după cum îl cunoaște toată lumea, a participat în ultimii ani la sute de petreceri și festivaluri din  țară și străinătate.

AL PRESS

Despre admin 6670 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.