Din cauza închiderii restaurantelor, au crescut comenzile firmelor de catering

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Octavian Batori, patronul firmei de catering cu același nume și al restaurantului „Ana Lugojana”, din Lugoj, Timișoara și Reșița, spune că în ultima perioadă a înregistrat o creștere a comenzilor. Antreprenorul lugojean crede că acest lucru este datorat și faptului că oamenii merg tot mai puțin în restaurante și supermarketuri. Octavian Batori a explicat că toată această pandemie a însemnat costuri suplimentare și pentru firma sa, pentru asigurarea condițiilor igienico-sanitare suplimentare, prevăzute prin lege.

„Am făcut investiții serioase pentru siguranța clienților, pentru ca toate circuitele să fie conform normelor legale și pentru a evita transmiterea virusului. Suntem foarte atenți la aceste aspecte. La noi, toți angajații care intră în contact cu clienții sunt deja vaccinați. În momentul de față, comenzile sunt livrate cu patru mașini la Lugoj, două la Reșița și șase la Timișoara. Meniul întreg ajunge la maxim 20 de lei, cu tot cu desert, pentru că, pe lângă calitate, pentru noi este important să menținem și un tarif decent pentru clienții noștri”,

a declarat Octavian Batori. Catering Octavian este cea mai mare firmă de profil din Banat și s-a afirmat datorită produselor de calitate și a prețurilor decente. Comenzile se pot face zilnic accesând site-ul http://cateringoctavian.ro/.

Denisa GREGA

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.