DIGI Days” răsplătește loialitatea clienților existenți cu 50% reducere, în primele 6 luni

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

  • În perioada 13 – 19 mai 2024, în semn de apreciere pentru încrederea și fidelitatea acordate, DIGI derulează DIGI Days, campania dedicată exclusiv clienților actuali, persoane fizice, prin care propune o reducere de 50%, în primele 6 luni consecutive, indiferent de serviciul ales;
  • Oferta este disponibilă doar online, pe pagina principală ro sau în aplicația mobilă, pentru abonamentele încheiate pe o perioadă contractuală de 24 de luni.

Luna mai aduce în prim-plan cea mai nouă ediție „DIGI Days, campania special concepută pentru a mulțumi și a sărbători loialitatea abonaților existenți, persoane fizice, printr-o promoție cu avantaje de nerefuzat: discount de 50% pentru primele 6 luni consecutive, la suplimentarea cu un serviciu nou, adăugarea unei extraopțiuni TV sau la efectuarea unui upgrade. 

În săptămâna 13 – 19 mai 2024, pentru a beneficia de o conectivitate fiabilă și performantă, utilizatorii actuali pot alege pachetul de internet fix Fiberlink 500 Mbps, cu viteze de până la 500 Mbps, la un tarif lunar redus de 15 lei (TVA inclus) sau serviciul superior Fiberlink 1000 Mbps, cu viteze de până la 940 Mbps, la un cost lunar preferențial de 20 lei (TVA inclus). De asemenea, în funcție de configurația pachetului de televiziune digitală și analogică solicitat, abonații se vor bucura de prețuri atractive cuprinse între 13 lei/lună (TVA inclus) și 15 lei/lună (TVA inclus).

Timp de jumătate de an, clienții care își portează numărul la DIGI vor primi o reducere de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă Nelimitat, care va putea fi contractat la un tarif de numai 2,5 euro/lună, pentru date mobile și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

Disponibilă exclusiv online, campania DIGI Days se adresează consumatorilor care dețin minimum un serviciu activ și doresc fie să achiziționeze unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, fie să treacă la un pachet superior sau să adauge o extraopțiune. Reducerea se acordă exclusiv serviciilor suplimentate în decursul acestui interval și este valabilă doar pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Oferta poate fi accesată online, pe site-ul sau aplicația mobiă DIGI.ro, direct pe pagina principală sau din secțiunea „Contul meu”, rubrica „Serviciile mele”, selectând pachetul nou, pe cel pentru care se realizează upgrade ori activând una sau mai multe extraopțiuni.

Promoția nu se aplică echipamentelor cumpărate și nu se cumulează cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor.

Mai multe detalii despre serviciile companiei pot fi consultate pe DIGI.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.