Diana Amza coordonează Campionatele Continentale și Mondiale de ultramaraton

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Din 22 mai 2021, Diana Amza este membru în Consiliul Executiv al Asociației Internaționale de Ultramaraton. A fost nominalizată să participe la aceste alegeri de Federația Română de Atletism, reușind să obțină majoritatea voturilor exprimate din primul tur de scrutin. Alături de ea din Consiliu mai fac parte: Jacek Bedkowski (Polonia), Francisco Sánchez (Spania) și Aboud Said Hilmy (Insulele Comore).

„Mă bucur că Federațiile de Atletism din lumea întreagă mi-au acordat această încredere. La nivelul Asociației Internaționale de Ultramaraton am preluat din ianuarie 2021 coordonarea departamentului de certificări competiții la nivel global”, spune Diana Amza.

După alegeri, fiecare membru ales al Consiliului Executiv al Asociației Internaționale de Ultramaraton a primit un portofoliu de care se va ocupa în mandatul 2021-2025. Diana a primit portofoliul de Competiții (Director of Competitions), fiind responsabilă cu coordonarea Campionatelor Continentale și Mondiale de ultramaraton.

„Din această poziție îmi doresc să împărtășesc tuturor viitorilor organizatori de competiții majore de la nivel global din experiența pe care am acumulat-o în domeniul organizării de competiții internaționale”, spune Diana. „Sper ca prin poziția mea să contribui din ce în ce mai mult la creșterea încrederii în România ca actor serios și important pe scena globală a atletismului”,

a declarat Diana pentru Lugojeanul.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.