Deținutul evadat de la Buziaș a fost capturat la Oloșag

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Deținutul care miercuri, 4 mai, a evadat de la un punct de lucru interior, din cadrul secției exterioare Buziaș a Penitenciarului Timișoara, a fost capturat.

Mois Gheorghe Grigore,  în vârstă de 30 de ani, care avea de ispășit o pedeapsă de 1 an și 3 luni  de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a fost prins joi dimineață, în jurul orei 9.00, pe un câmp de pe raza localității Oloșag, la câțiva kilometri de Lugoj, de către o echipă mixtă constituită din angajați ai Penitenciarului Timișoara și Ministerului Afacerilor Interne.

Autoritățile au anunțat că în legătură cu fapta săvârşită, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. De asemenea, pentru deținut se va declanşa și  procedura disciplinară, iar în funcţie de rezultatele acesteia se vor dispune măsurile legale.

Având în vedere că fapta săvârșită este asimilată evadării, deținutul se ava alege cu încă o pedeapsă, conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cuprinsă între șase luni și  trei ani de închisoare.

(P. M.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.