Designerul Cătălin Cristea, implicat într-un proiect care a cucerit planeta

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Grafic designer-ul lugojean Cătălin Cristea termină anul 2018 în forță. După o serie de colaborări de succes cu artiști de top din România, precum Alex Velea sau Andreea Bălan, Massy colaborează din nou cu dj-ul turc Kantik, iar proiectul lor ajunge pe primele poziții în lume!

Piesa „Kul”, pentru care artistul lugojean a creat coperta, este pe primul loc în India și Turcia și în multe alte țări, iar în momentul de față „Kul” se poziționează pe locul 51 în întreaga lume, într-un top creat de aplicația Shazam, piesa fiind în această săptămână în fața unor proiecte cu nume, precum David Guetta, Cardi B, Ariana Grande, J. Balvin sau The Weeknd.

„Mă bucur foarte mult pentru Ferhat (Kantik), deoarece acest proiect a prins foarte bine și, din fericire, continuă să crească. Îmi doresc că noul an să fie la fel de bun că 2018 sau, de ce nu, mai bun” , a declarat Massy.

Lugojeanul este la a doua colaborare cu Dj Kantik, cel care a realizat în 2007 un remix oficial al piesei „Break the Ice”, cântată de Britney Spears și inclusă pe albumul „BlackOut”.

AL PRESS

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.