Deși nu se știe când vor fi alegeri, se anunță candidații pentru funcția de primar

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

După ce primarul Claudiu Buciu a fost definitiv demis, iar prefectul Mihai Ritivoiu a declarat că la Lugoj ar putea să fie organizate alegeri parțiale, au început să apară și pretendenții la funcția vacantă.

Primul care și-a anunțat intenția este Mihai Heimann, omul cu care Nicu Bădina avea deschisă o firmă la Lugoj, în anii ‘90. Heimann nu candidează din partea PSD, partid în care se află fostul său partener, ci independent, deși a fost membru PNL și susținător al lui Claudiu Buciu, în campania trecută. Mihai Hei-mann a dat pe pagina sa de Facebook mai multe detalii despre cariera sa.

„Dragi lugojeni, vă anunț că m-am hotătărât să candidez la funcția de primar. Pentru cei care nu mă cunosc, pentru început, câteva informații. Sunt născut în Lugoj, am învățat la Liceul C. Brediceanu, am studiat la Timișoara, la Facultatea de Mecanică, secția motoare, am studiat la Universitatea Drăgan Marketing, am absolvit masteratul în Germania.

La Lugoj am locuit pe strada Franțescu și apoi la blocul Turn, am construit și dezvoltat Dacia Service pe strada Caransebesului, apoi m-am autoexilat în Germania, deoarece tatăl meu a fost Șeful Batalionului de Gardă al MS Regele Mihai I și regimul de atunci nu mi-a mai dat voie să-mi continui activitatea la Dacia Service. În Germania am luat numle bunicilor din partea mamei, Heimann, eu fiind născut Matei, numele tatălui.

În adolescență, colegii și coechipierii din echipa de polo pe apă a Lugojului, cât și dragele mele colege mă strigau Miky. Am avut o carieră ascendentă în Germania, iar după Revoluție m-am întors imediat în țară și am înființat la Lugoj firma Heba Autotrade. M-am mutat apoi în București, unde locuiesc și azi, ca să pot dezvolta firma Heba la nivel național și să produc emisiunea autoMOBILE, care a fost leader de piață în România”, arată candidatul.

Mihai Heimann a dezvăluit și trei dintre proiectele imediate pe care le are pentru Lugoj, dacă va fi ales primar.

„Văzând problemele orașului meu natal, m-am hotărât să candidez pentru a pune în slujba lugojenilor experiența, priceperea și onestitatea mea. În anii petrecuți la București am reușit să îmi fac multiple relații politice care mă vor ajuta să rezolv problemele orașului nostru drag. Voi avea un program amplu și în premieră vă redau doar trei puncte:

♦ 1. Voi termina centrul orașului cât mai repede;

♦ 2. Voi fi prezent lunar, în prima joi a lunii, la Ceasul Electric, pentru a discuta cu concetățenii mei;

♦ 3. Lunar voi organiza o conferință de presă unde voi prezența lugojenilor situația reală a bugetului și proiectelor, asigurând o transparență deplină. Proaspătul candidat și-a ales chiar și un imn, pe care îl va folosi în campania electorală. Este vorba despre piesa „Ceasul electric” a lui Freddy Stauber, despre care spune că a fost compusă la îndemnul său.

(N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.