Deschiderea anului universitar la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara împreună cu Primăria Municipiului Lugoj anunță desfășurarea ceremoniei de deschidere a anului universitar la Lugoj. Evenimentul va avea loc vineri, 21 septembrie 2018, ora 13, în holul Universității Europene Drăgan din Lugoj.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” desfășoară la Lugoj programele de studii „Asistență medicală generală” și „Asistență de farmacie”. Anul acesta a absolvit cursurile Universității la Lugoj prima promoție de studenți.

Primăria Municipiului Lugoj sprijină în mod constant învățământul lugojean și consideră de maximă importanță pentru municipiul nostru desfășurarea la Lugoj de către reputata instituție universitară timișoreană a programelor de studii în domeniul medicinei.

Faptul că Lugojul își consolidează astfel sistemul de învățămant universitar, este benefic pentru dezvoltarea sa și pentru atragerea în oraș a forței de muncă având o bună pregătire profesională, mai ales în condițiile lipsei tot mai acute de personal calificat.

În acest sens municipalitatea adresează studenților și dascălilor lor mult suces în noul an universitar. Cu acest prilej Primăria Lugoj își reafirmă disponibilitatea de a sprijini după posibilități desfășurarea în cele mai bune condiții a învățământului universitar la Lugoj.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.