Delia, Nane, Vița de Vie, Alina Eremia și mulți alții, la festivalul „Take Off”, de pe Aeroportul Caransebeș

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Delia, Vița de Vie, Alina Eremia, Nane și mulți alții vin la unul dintre festivalurile cu tematică aero din acest an din Banat. Este vorba despre „Take Off”, festival care are loc la Aeroportul Caransebeș.

Evenimentul are loc chiar în acest weekend, fiind realizat sub coordonarea celor de la Flight Festival. La Lugoj, primăria încă nu a stabilit când au loc festivalurile anului, anume Festivalul Berii și respectiv Ruga Lugojeană.

Primăria Municipiului, Casa de Cultură și Aeroportul Banat Caranse-beș organizează festivalul „Take Off” Caransebeș, în premieră, în perioada 17-19 iunie 2022, pe Aeroportul din Caransebeș.

Va fi o versiune a celor mai în vogă festivaluri de gen din țară, organizatorii având ca parteneri pe cei care organizează deja cunoscutul Flight Festival de pe Aerodromul Cioca (Timișoara).

Primii artiști confirmați sunt: Delia, Nane, Vița de Vie, Killa Fonic, Alina Eremia, Coma, Maximilian, Phaser, RUA, John Trend, AYA, K-Lu, Dj Kuky și Dj Sniper. Parteneri: Flight Festival, Check-OUTeam, ADictive Advertising Agency

Abonamentele încep de la 89 de lei plus taxe, iar la VIP vei plăti 149 de lei plus taxe. Copiii sub 12 ani intră gratuit dacă vin cu părinții. Biletele se găsesc online, iar detalii despre eveniment găsiți pe pagina de facebook TAKEOFFcaransebes.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.