De la lume adunate și de nimeni rezolvate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

De câteva nopți cerul Lugojului este invadat de drone. După cercetări minuțioase, Ziarul Actualitatea a constatat că aparatele de zbor aparțin altei civilizații, care studiază în mare taină lipsa de civilizație a unor lugojeni.

Sub Podul de Fier, un român își trăiește visul unei nopți de iarnă. Nu se știe dacă e un om al străzii sau un lugojean care se antrenează pentru zilele reci, când o să se întrerupă gazul și curentul. Indiferent cine este, ar trebui băgat în casă până nu se crede proprietarul podului, ca în celebra poezie a lui Dinescu.

10 noiembrie, la 08:10: „Bună dimineața, ne aflăm pe Str. Valentin Rosada, unde un domn instructor auto așa își parchează de fiecare dată mașina . Este aproape imposibil să nu fi trecut vreun polițist local pe acolo. Sau vreun elev de la o altă școală de șoferi.

Pe un coș de gunoi, o coajă de banană, niște mucuri de țigară și o pungă de plastic trăiesc în pace și înțelegere. Dacă s-ar muta înăuntru ar ajunge în stradă, pentru că sărmanul coș e găurit, așa că din simț civic și respect pentru ordine și disciplină, resturile așteaptă ca cineva să cârpească coșul. Întrebarea este: cine ?

În lupta cu șoferii care nu respectă legea, mai multe semne de circulație au căzut la datorie. Serviciul din primărie care se ocupă cu semnele ar trebui să le facă semn, semnelor să își revină. Și noi le facem semne celor care se ocupă de semne, dar nu știm dacă cineva le vede.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.