De ce să porți coliere din argint cu turmalina paraiba

În Brazilia au luat naștere o mulțime de pietre prețioase, dar de departe cea mai specială este piatra turmalina paraiba. Aceasta a devenit din ce în ce mai populară în ultimele decenii datorită culorii sale deosebite și strălucirii sale, precum și a numeroaselor proprietăți pe care le oferă celor care o poartă.

Astăzi modelele de coliere argint cu turmalina paraiba sunt unele dintre cele mai căutate accesorii pentru femei. Turmalina paraiba poate fi prelucrată în multe forme pentru multe modele de bijuterii, de la coliere, inele și chiar cercei sau brățări. Iată de ce merită să porți coliere din argint cu turmalina paraiba.

Turmalina paraiba – o piatră prețioasă cu adevărat specială

Turmalina paraiba este o piatră de înaltă vibrație ce conferă armonie și aduce lumină chiar și în cele mai întunecate situații. Cu siguranță că energia potrivită îți poate schimba cursul zilei, fie că este un zâmbet, o îmbrățișare sau un colier argint cu turmalina paraiba purtat la gât. Turmalina paraiba se va ocupa de acest lucru, deoarece contribuie la descoperirea marilor beneficii esențiale ale evoluției spirituale și eliberează trecutul karmic.

Proprietățile turmalinei paraiba

Pe lângă aspectul său deosebit, această piatră prețioasă are și numeroase beneficii pentru sănătatea ta. Se spune că turmalina paraiba este ideală pentru meditații, aliniază chakrele, ascute intuiția și trezește clarviziunea.

La nivel emoțional, turmalina paraiba alungă teama și conferă o stare de calm în situațiile stresante. Ajută la înțelegerea și interpretarea exactă a sentimentelor personale.

Se pare că turmalina paraiba nu are efecte doar asupra purtătorului, ci și asupra mediului. Ea își schimbă culoarea în funcție de temperatură și conduce la compasiune față de sine, dar și față de planeta Pământ. Este o piatră rară, care poate fi tratată la căldură.

Turmalina paraiba este singura piatră prețioasă din lume ce nu poate fi falsificată, nu poate fi imitată și nu poate fi produsă sintetic! Chiar și în condiții de lumină scăzută, această piatră prețioasă strălucește, iar datorită proprietății sale, își schimbă culoarea în funcție de anotimp. Dacă iarna este de un albastru închis, vara are o nuanță minunată de turcoaz marin.

Turmalina paraiba este o piatră într-adevăr specială. Ea rezonează cu Flacăra Turcoaz a existenței pure și pline de compasiune. Astfel, se explică de ce conduce la stări de consțiință foarte elevate și încurajează serviciile aduse întregii umanități. Mulțumită cuprului din compoziția sa, această piatră prețioasă protejează de poluanții fizici, emoționali, mentali și spirituali, inclusiv a celor din mediul exterior, concentrând foarte bine energia. Mai ai nevoie de motive pentru care merită să introduci turmalina paraiba în garderoba ta? Proprietățile sale deosebite o face să fie o piatră cu numeroase beneficii pentru cei care o poartă. Data viitoare când vrei să-ți iei un colier, ține cont de aceste informații și optează pentru coliere cu turmalina paraiba. Nu vei regreta!

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.