De ce să îți încălzești casa cu un termoșemineu Kenda

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ești în căutarea unui sistem de încălzire pe peleți de la care ai foarte mari așteptări? Îți dorești să te bucuri de confort termic în sezonul rece fără a întâmpina neplăceri precum dificultatea de utilizare și întreținere, un consum redus și performanțe slabe? Ei bine, nu este deloc dificil să ții departe de tine aceste probleme!

Tot ce ar trebui să faci este să alegi sistemul de încălzire potrivit pentru tine. Dar care o fi acesta? Ei bine, cu siguranță sunt multe opțiuni pe care le poți avea în vedere. Piața de sisteme de încălzire pe bază de peleți este astăzi mai bogată ca niciodată.

Numărul mare de sisteme de încălzire pe peleți se poate dovedi a fi copleșitor, mai ales atunci când nu știi precis ce îți dorești. Te scăpăm noi însă de toate aceste emoții, recomandându-ți un termoșemineu Kenda.

De ce să folosești un termoșemineu de pe centrale-seminee.ro și nu orice alt sistem de încălzire? Ei bine, sunt multe motive pe care ar trebui să le ai în vedere. Iar despre câteva dintre ele vorbim și noi în acest articol. Iată deci ce ar trebui să știi înainte de a-ți cumpăra un termoșemineu pentru încălzirea casei tale:

Autonomie pe termen îndelungat cu o cantitate redusă de combustibil

Puține sisteme de încălzire pot oferi autonomii îndelungate așa cum o fac termoșemineele Kenda. Chiar dacă spre deosebire de o centrală pe peleți, de exemplu, buncărul pentru peleți nu este atât de generos, acesta reușește să ofere o autonomie la fel de generoasă sau chiar mai îndelungată.

În primul rând, consumul foarte redus de combustibil permite obținerea unei autonomii extinse, ceea ce reprezintă un motiv în plus pentru a-ți cumpăra un termoșemineu.

Practic, chiar dacă are o capacitate de doar câteva zeci de kg de peleți, termoșemineul încântă cu un consum de doar 2-3kg de peleți pe oră, sau chiar mai puțin, ceea ce garantează o ardere îndelungată. În plus, va funcționa doar atât cât este necesar, iar dacă locuința ta este eficientă din punct de vedere energetic, atunci cu siguranță te vei bucura de costuri foarte bune pentru încălzire.

Performanțe la nivel înalt

Un alt motiv pentru care ar trebui să ai în vedere achiziționarea unui termoșemineu Kenda este și faptul că acesta atinge performanțe la nivel înalt. De fapt, consumul atât de redus de combustibil este redus mai ales datorită eficientizării arderii peleților. Practic, folosește un sistem foarte inteligent ce permite obținerea maximului posibil din potențialul caloric al peleților.

Prin urmare, nu ar trebui să te mire randamentul superior pe care un termoșemineu Kenda ți-l va oferi.

Design atrăgător

Dacă nu îți dorești o  centrală pe care să o instalezi într-o anexă cât mai departe de ochii musafirilor, ci dimpotrivă, ți-ai propus să cumperi un sistem de încălzire atrăgător și din punct de vedere al designului, atunci ai încă un motiv pentru a-ți cumpăra un termoșemineu Kenda.

Acestea sunt superbe, te vor încânta zilnic prin prezența lor, iar ori de câte ori vei privi focul arzând, vei concluziona rapid că ai făcut cea mai bună alegere!

Despre admin 6443 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.