Dana Țepeș a fost aleasă în funcția de președinte al USR Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, membrii filialei a USR și-au ales un nou președinte. După ce Delia Catrinel Barboni, care a condus timp de 6 luni organizația locală, a demisionat, membrii filialei au fost convocați pentru a-și alege o nouă conducere.

Astfel, în funcția de președinte a fost aleasă Dana Țepeș, al treilea președinte de la înființarea filialei, care va avea o misiune destul de grea, aceea de a conduce filiala în campania pentru alegerile locale.

La alegerile din USR Lugoj au fost prezenți președintele USR Timiș, Cristian Moș, și senatorul Nicu Fălcoi.

„2020 ne-a adus la muncă încă din primele lui zile, alături de colegii noștri din filialele USR din județ, cu care-am început discuțiile pentru organizarea noastră în vederea alegerilor locale și parlamentare. Ne aflăm deja în plin proces de desemnare a candidaților și, în mai puțin de două luni, vom începe din nou campania de strângere de semnături, așa că trebuie să ne focalizăm cu toții pe obiectivele pe care ni le dorim și pe care ni le-am stabilit”,

a declarat senatorul Nicu Fălcoi, care a mai avut întâlniri cu membrii din organizațiile USR Traian Vuia, Găvojdia, Victor Vlad Delamarina și Belinț.

Până la 1 februarie 2020, filiala lugojeană va anunța lista cu candidații la Consiliul Local și la funcția de primar. Până la 15 februarie 2020, și membrii PLUS Lugoj trebuie anunțe cu cine merg la alegerile locale, care vor fi candidații la funcția de consilieri și primar.

AL PRESS

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.