Cuplaj de volei Top 6 în Lugoj. Servim pentru Alexandra! – acțiune umanitară a voleiului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O nouă premieră sportivă la finalul săptămânii:

Patru din primele şase grupări voleibalistice ale României pot fi văzute în week-end de lugojeni la Sala Sporturilor, într-un cuplaj ce se aunţă interesant în perspectiva calificărilor în Cupele Europene intercluburi.

Sâmbătă, 10 martie, în etapa a doua din Play-Off, puteţi urmări la lucru ocupantele locurilor 2 – 6 în campionat după cum urmează:

A.C.S. Agroland Timişoara –  Știința Bacău, de la orele 16.30
C.S.M. Lugoj – C.S.M. Târgoviște, de la orele 19.00

Totodată, dorim să anunţăm că, într-o acţiune de suflet, cluburile C.S.M. Lugoj şi Agroland Timișoara organizează o strângere de fonduri pentru Alexandra Mustață, fetiţa de doisprezece ani suferindă de o malformaţie pentru care sunt necesari 25.000 euro în vederea  investigaţiilor  medicale și tratamentului de specialitate în strănătate.

Cu ocazia cuplajului voleibalistic la care cele două echipe iau parte la Lugoj, cluburile bănăţene vor scoate la licitație două tricouri cu autografele jucătoarelor, la intrare urmând a fi amplasată și o urnă de donații.

Persoanele care doresc să ajute sunt rugate să folosească următoarele conturi bancare deschise la Raiffeisen Bank pe numele mamei fetiţei, Cuza Ileana-Olguța:

RO48RZBR0000060010042715 cont în lei;
RO61RZBR0000060020022811 – cont în euro.

Pentru detalii, mama Alexandrei poate fi contactată la numărul de telefon 0724.188.849.

Vă aşteptăm la festivalul voleiului din week-end să vă alăturaţi demersului nostru în dorința de a oferi sprijin Alexandrei!

AL PRESS

Despre admin 6660 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.