Cupa României la Automobilism: Cupa VTM Timiș – Nădrag 2024

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O nouă competiție automobilistică pe traseu montan va avea loc sâmbătă, 13 iulie, la Nădrag: Cupa „VTM Timiș – Nădrag 2024”.

Competiția de viteză pe traseu montan se va desfășura în cadrul ediției a XI-a a Cupei României la Automobilism și este organizată de Auto Club Rally Timiș, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul și finanțarea Consiliului Județean Timiș și ale Primăriei și Consiliului Local Nădrag.

Competiția se va desfășura pe un traseu în lungime de 3 kilometri, pe Drumul Județean 681 Nădrag-Fârdea.

După cum au anunțat organizatorii, parcul tehnic se va deschide la ora 8, urmând ca între 8.30 și 9.15 să se efectueze verificările tehnice și administrative.

Concursul va începe la ora 10:00 și va consta în patru manșe: o manșă de recunoaștere, o manșă de antrenamente cronometrate și două manșe de concurs.

La finalul competiției, organizatorii au programat o defilare a mașinilor de concurs, prin Nădrag, după care mașinile vor fi expuse pentru a fi admirate.

Festivitatea de premiere este programată în centrul comunei Nădrag.

Se anunță o prezență selectă de sportivi piloți auto, 30 dintre cei mai cunoscuți sportivi din vestul țării vor lua startul, și echipa câștigătoare de anul trecut CSC Dumbrăvița, condusa de Marius Giurisici.

Circulația va fi închisă în 13 iulie, între orele 8 și 17,  pe DJ 681, pe traseul DJ 681, de la intersecția cu DJ 681B, pe o distanță de 3,5 kilometri spre satul Hăuzești.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.