Cupa Primăverii 2019, la ediția a XI-a

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În luna mai 2019 a avut loc, în incinta bazei sportive „Lavinia Miloșovici” Lugoj, ediția a XI-a a Concursului Internațional CUPA PRIMĂVERII la baschet și fotbal, proiect aflat în Calendarul Activităților Școlare și Extrașcolare al ISJ Timiș, la poziția 250.

Competiția baschetbalistică a reunit echipe din județele Arad, Mehedinți și Timiș, în ultimul moment, echipe din Serbia anunțându-și neparticiparea. După meciuri de toată frumusețea, în care micii baschetbaliști și galeria lugojeană s-au aflat la înălțime, clasamentul a arătat astfel:

Locul I: Best Baschet Arad

Locul al II-lea: Asociația Sportivă Probaschet Lugoj

Locul al III-lea: CS Heart Drobeta Tr. Severin

Locul al IV-lea: MP Sport Timișoara

În a doua parte a proiectului, echipe de fotbal ale școlilor din Lugoj s-au întrecut în adjudecarea primului loc. Clasamentul școlilor în sportul cu balonul rotund, la această ediție, este:

Locul I: Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” Lugoj

Locul al II-lea: Școala Gimnazială „Eftimie Murgu” Lugoj

Locul al III-lea: Școala Gimnazială Nr. 3 Lugoj

Locul al IV-lea: Școala Gimnazială Nr. 4 Lugoj

Premiile au constat în diplome, medalii, cupe, tricouri și unele premii personalizate și materiale promoționale, oferite celor mai buni jucători din fiecare echipă participantă și antrenorilor.

„Prin acest proiect am încercat atragerea unui număr cât mai mare de copii către sport, educarea lor în spiritul unui mod de viață activ, bazat pe practicarea regulată a exercițiilor fizice și conștientizarea părinților privind rolul educativ al sportului în viața copilului”, a declarat prof. Elena Bratu, organizatoarea evenimentului.

Școala Gimnazială Nr. 3, inițiatoarea acestui proiect, mulțumește partenerilor, Inspectoratului Școlar Județean Timiș, Primăriei Municipiului Lugoj, Asociației Club Sportiv Probaschet Lugoj și sponsorilor, Primăria Lugoj, SC Mondial SA, SC Kuhntop SRL, Octavian Catering și Braseria Gemenii Lugoj.

                                                                           Tilore KORTNER

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.