Cupa “Ana Lugojana” are nevoie de sprijin financiar

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Una dintre cele mai importante competiții sportive ale Lugojului are nevoie de sprijin financiar. Este vorba despre Cupa „Ana Lugojana” a persoanelor cu dizabilități, care în acest an are loc între 18 și 21 iulie. Ajunsă la ediția cu numărul 23, cupa va fi jucată la patru sporturi diferite, tenis de masă, atletism, șah și darts. Evenimentele sportive vor avea loc la Sala Sporturilor „Lavinia Miloșovici” și la Stadionul Municipal Lugoj. Anul acesta competiția va reuni în jur de 90 de sportivi cu dizabilități, antrenori și însoțitori de la 10 cluburi din România şi 2 cluburi din Ungaria.

„Avem sprijin pentru organizarea acestei competiții din partea Consiliului Local al Municipiului Lugoj, dar fondurile care ne sunt alocate nu ne ajung pentru cele trei zile de cazare și masă ale participanților, plus cheltuielile de organizare: echipament, tricouri, pre-miere. Din această cauză fac un apel către toți lugojenii, către toți oamenii de bine care pot să ne dea o mână de ajutor, pot să ne fie sponsori, parteneri sau pot să vină ca și voluntari să ne ajute la organizarea acestui eveniment în cele mai bune condiții la Lugoj”,

a declarat Dorina Vărgatu, președinte Maraton ’93 Lugoj.  Cei care vor să ajute pot lua legătura cu organizatorii prin e-mail, la adresa clubulmaraton93@gmail.com sau telefonic la numărul 0722.379.665. Bani pot fi donați în contul Clubului Sportiv MARATON’93 Lugoj, deschis la BCR Lugoj.

Cont: RO42RNCB0252007378760001.

Alina DAMIAN

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.