Cum se poartă pantalonii pentru bărbați

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Pantalonii pentru bărbați există în diferite stiluri și culori. Pot fi purtați atât la muncă cât și în viața de zi cu zi. Colecțiile vin cu modele variate, de la cele mai simple la cele mai colorate.

Atunci când ne gândim la garderoba completă, pantalonii reprezintă o piesă cheie, indiferent de sezon. Pantalonii sunt confortabili, ne oferă libertate de mișcare și ne ajută să ne simțim bine.

Dacă cauți și tu cei mai frumoși pantaloni bărbați, atunci rândurile de mai jos sunt pentru tine.

Cum se poartă pantalonii pentru bărbați

Domnii sunt norocoși, pot alege dintr-o varietate de modele, fie sunt adepții unui look relaxat, casual, fie sunt adepții unui stil elegant. Un look natural este adesea preferat de un număr mare de bărbați, însă croielile mai îndrăznețe sunt și ele populare. Stilul clasic este disponibil într-o gamă largă și este ideal pentru un număr mare de situații.

Cum putem combina o perecehe de pantaloni formali? Nu există reguli fixe în privința lor deoarece acest lucru depinde de gusturile și perferințele fiecăruia, combinația se va alege în funcție de propriul stil. Însă, o pereche de pantaloni de costum se potrivesc foarte bine cu Derbies și cu Oxfords sau cu o pereche de adidași și mocasini.

Cum alegem pantalonii pentru bărbați

Este important ca bărbații să aleagă un pantalon potrivit ca mărime și să fie concepuți dintr-un material rezistent. Diferitele materiale folosite pentru pantalonii bărbați sunt de calitate, rezistente. Multe din ele nu necesită o călcare. Croielile merg de la cele mai clasice la cele mai dezinvolte, cel mai popular model de pantaloni bărbați este încă croiala dreaptă. Și pantalonii care ajung deasupra gleznei sunt încă populari în rândul domnilor. Tinerii adoră să poarte pantaloni skinny și mulați, din materiale care se întind. Numeroase din aceste modele se pot purta atât la birou cât și în viața de zi cu zi, în diferite circumstanțe.

Pantaloni potriviți pentru orice situație

Orice bărbat ar trebui să aibă în dressing o pereche de pantaloni clasici. Un pantalon de costum spre exemplu, sau un model mai elegant. Cu un pantalon de culoare neagră se pot asorta diferite culori. Spre exemplu, tricouri pentru bărbați se pot asorta cu mai multe modele de pantaloni bărbați. Pantalonii cu croială dreaptă sunt ușor de întreținut și rămân o alegere excelentă pentru a merge la birou. Pe lângă mărimea standard, există numeroase mărimi mai mari, adaptate mai multor siluete.

Sursa de imagine:
LTim / Shutterstock.com

Despre admin 6347 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.