Cum se montează travertinul în mod profesional

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Travertinul este folosit intr-o foarte mare diversitate de constructii. De cele mai multe ori aceasta piatra naturala este folosita pentru pardoseli, dar si pentru scari sau pentru pervazele interioare ale ferestrelor. Cu toate ca exista multe idei preconcepute privind calitatea indoielnica a travertinului, trebuie spus ca atata timp cat apelezi la specialisti pentru montaj travertin vei putea beneficia de lucrari de cea mai inalta calitate si de pardoseli sau alte lucrari rezistente timp indelungat.

Montarea profesionala a travertinului

Foarte multe pareri afirma ca travertinul este o piatra naturala care nu rezista odata cu trecerea timpului si la diferiti factori externi. Insa atata timp cat grosimea placilor de travertin si a spatiului unde urmeaza a fi montata aceasta piatra naturala sunt luate in considerare, vei putea beneficia de lucrari de travertin foarte rezistente in timp. Mai mult decat atat, prin folosirea de tehnologii moderne si a echipamentelor de slefuit, travertinul se poate dovedi un material foarte potrivit pentru diferite lucrari si diferite pardoseli. Tehnologiile moderne si tratamentele pentru impermeabilizare efectuate de profesionistii in piatra naturala vor contribui la imbunatatirea proprietatilor naturale ale travertinului.

Pentru a beneficia de aceste tehnologii si echipamente este indicat sa apelezi la o firma profesionista care iti pune la dispozitie specialisti in piatra naturala – in prelucrarea, aplicarea de tratamente si in montarea de piatra naturala. Specialistii in piatra naturala vor avea in vedere anumite aspecte atunci cand vine vorba despre montarea de travertin. Printre aceste aspecte se regasesc destinatia spatiului unde se va monta travertinul, umiditatea si diferenta de temperatura, dar si traficul in spatiul respectiv.

Un alt detaliu foarte important in montarea travertinului este suprafata dreapta unde urmeaza a fi montat travertinul. Pentru suprafetele care nu sunt perfect plane, exista riscul ca placile de travertin sa se rupa in timp. In cazul in care montarea de travertin se va efectua in spatii cu expunere la apa, se recomanda executarea lucrarilor de hidroizolatie. Atunci cand apelezi la profesionisti pentru montaj travertin vei beneficia de adezivi speciali, adezivii asigurand montarea perfecta pe orice suprafata.

Firma specializata in montaj de piatra naturala

Pentru a avea garantia manoperei atunci cand vine vorba despre montajul travertinului sau al oricarui alt tip de piatra naturala este recomandat sa apelezi la specialisti in piatra naturala. O astfel de firma este BrownStone, aceasta firma avand o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu de activitate. Atunci cand apelezi la BrownStone pentru montajul pietrei de travertin pentru pardoseli sau pentru alte tipuri de lucrari, poti avea incredere ca vei beneficia de persoane calificate si cu o foarte mare dibacie in montarea placilor de travertin.

In acelasi timp vei beneficia de un plan de executare a lucrarilor si de respectarea intocmai a pachetului tehnic privind materialele folosite pentru o astfel de lucrare. In urma unor astfel de lucrari executate conform pachetului tehnic si in baza unui plan de executare, lucrarile de montaj pentru pardoselile de travertin pot avea o garantie chiar si de 20 de ani.

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.