Cum s-a fotografiat Catrinel Menghia cu Johnny Depp

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Catrinel Menghia, alias Merlon, s-a fotografiat alături de Johnny Depp, iar imaginea de senzaţie a postat-o pe conturile de socializare, acolo unde a stârnit un val de reacţii şi aprecieri din partea fanilor.

Catrinel Menghia, care pe data de 1 octombrie va împlini vârsta de 34 de ani, a devenit mămică în urmă cu 7 luni, atunci când a adus-o pe lume pe micuţa Caroline, fiica sa şi a partenerului său de viaţă, producătorul de film Massimiliano Di Lodovico. Prezentă la Festivalul de Film de la Veneţia, la premiera filmului în care joacă Johnny Depp, „Waiting for the Barbarians „(În aşteptarea barbarilor), Catrinel Menghia a profitat de ocazie şi s-a fotografiat alături de celebrul actor. Schimbul de priviri dintre cei doi a creat o serie de reacţii haioase în mediul online, iar prima care şi-a manifestat entuziasmul a fost chiar Lidia Buble, autodeclarată mare fană a actorului, comentariul său fiind delicios: „Plâââng”, a scris iubita lui Răzvan Simion în dreptul fotografiei.

Catrinel Menghia a revenit la silueta iniţială, care a făcut-o celebră în lume, drept dovadă că a reuşit să dea jos kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. Modelul şi actriţa a scăpat de 15 kilograme, pe primele 10 kilograme reuşind să le piardă chiar în primele 10 zile după ce a născut.

Carmen BIZĂU

0

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.