Cum îți poți vizita rudele și prietenii din Olanda în 2020

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un transport de persoane din Olanda în România este soluția ideală pentru cei care-și doresc o vacanță într-o țară deosebită, cu multe locuri de văzut, cu multe experiențe de trăit și cu multe alte lucruri de încercat.

Pentru a fi mai aproape de rudele sau de prietenii tăi din Olanda poți apela la curse din Olanda în România cu Romfour sau la colete din Olanda în România.

De ce să vizitezi Olanda în 2020

Anul acesta este cu adevărat unul special pentru cei care obișnuiesc să călătorească și să aibă mai multe concedii de-a lungul anului.

Și totuși Olanda merită puțin efort și mobilizare din partea turiștilor, mai ales că aceasta s-a aflat mereu în fruntea topului celor mai fericite țări din lume. În ordine aleatorie, Olanda este țara perfectă pentru cei care adoră cafeaua și sunt mereu curioși să descopere noi sortimente pentru că aici a fost importată cafeaua la scară largă în toată Europa.

Apoi, se pot vizita lanurile interminabile de lalele pentru care Olanda este atât de cunoscută, mai mult, 75% din producția de flori din lume îi aparține în exclusivitate. Ca fapt divers, în timpul celui de-al doilea război mondial, olandezii a reușit să supraviețuiască doar datorită faptului că au mâncat bulbi de lalele.

Olanda este răspunsul și pentru cei care preferă marea, pentru că jumătate din teritoriul țării se află sub nivelul mării, si doar partea sudică se află deasupra nivelului mării. Spre exemplu atunci când aterizați pe Aeroportul Internațional din Amsterdam, vă aflați la aproximativ 4 metri sub nivelul mării.

Despre Amsterdam putem vorbi la nesfârșit, dar ne vom opri la câteva curiozități. Acolo există cel mai mare număr de muzee pe metru pătrat dintre toate orașele lumii, nu mai puțin de 400 de muzee. Este cunoscut drept cel mai bun oraș din lume pentru bicicliștii, sunt mai multe biciclete în oraș decât oameni (mai bine de un milion). Media este de 1,25 biciclete pe cap de locuitor.

Spre Amsterdam există numeroase variante de transport de persoane din Olanda în România. Una dintre ele este foarte practică și mai prietenoasă, și anume transportul de persoane Olanda – România cu un microbuz Romfour.

În capitala Olandei exista 165 de canale de apa, de o lungime totală de aproximativ 100 de kilometri, adică cu 15 mai multe canale decât in Veneția. Apropo de recorduri, în Amsterdam sunt peste 1200 de poduri.

Din fericire nu va fi nevoie să înveți prea multă olandeză pentru că 86% dintre olandezi vorbesc engleza, limba fiind obligatorie în toate școlile din Olanda. Dar olandezii vorbesc atât germană cât și franceză.

Dacă ți-e imposibil să ajungi în Olanda anul acesta, poți lua în calcul serviciul de transport colete din Olanda în România. Poți pune în bagaje produse lactate de exemplu, pentru că în Olanda sunt peste un milion de vaci care produc peste 10 miliarde kg de lapte sau brânză intrucat Olanda e cel mai mare exportator de brânză din lume.

De asemenea, nu uita de suvenirurile speciale pe care le poți dărui celor dragi să le amintească de tine: saboți din lemn, mori de vânt în miniatură și desigur lalele.

Despre admin 6222 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.