Cum își permit cazinourile să ofere bonusuri fără depunere?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Bonusurile fără depunere sunt, fără îndoială, cele mai răspândite în lumea cazinourilor online. Acestea îți oferă șansa de a face profit fără să riști bani din propriul tău buzunar. Pentru a colecta un astfel de bonus, trebuie doar să te înregistrezi. Astfel de bonusuri pot să fie de tip rotiri gratuite, puncte bonus sau un număr de pariuri de plasat.

Cu siguranță că te întrebi, cum își permit cazinourile să ofere bonusuri fără depunere? Până la urmă, scopul lor este să învingă jucătorii, nu să îi ajute. Există câteva moduri prin care cazinourile reușesc să ofere astfel de bonusuri.

Bonusurile nu sunt sume foarte mari

Majoritatea bonusurilor sunt cuprinse între 10$ și 25$, foarte rar fiind un bonus fără depunere de 50$. Rotirile gratuite nu valorează nici acestea prea mult, iar în general vei primi între 10 și 30 de rotiri. Chiar dacă să începi la un cazino nou cu 10$ sau 20$ este mai bine decât nimic, nu vei reuși să câștigi prea mulți bani. Bonusurile cu depunere, în schimb, sunt mult mai profitabile , oferind câteva sute de dolari bonus și 100 sau mai multe rotiri gratuite. Un bonus foarte atractiv de tip bonus cu depunere este cel de la cazinoul Las Atlantis, care oferă un bonus incredibil de 280% până la 14.000$ bonus de bun-venit.

Cerințele de rulaj sunt mai mari decât bonusul

Cerințele de rulaj se referă la suma pe care trebuie să o folosești la cazino pentru a putea primi bonusul. Nu vei putea să retragi banii din bonus până nu satisfaci cerințele de rulaj. De obicei, va trebui să rulezi suma primită bonus de 30 sau 50 de ori pentru bonusurile cu depunere. La bonusurile fără depunere, rulajul este de undeva la 50 sau 80 de ori. Cu cât cerințele de rulaj sunt mai mari, cu atât șansele tale de a câștiga ceva înainte de a scoate banii din bonus scad. Pentru a ilustra și mai bine acest lucru, îți voi prezenta un exemplu concret:

La un bonus cu depunere, vei putea primi 100$ bonus la suma depusă. Cerințele de rulaj sunt de 40 de ori. Astfel 100 x 40 = 4000$ ce trebuie să fie rulați. În schimb, la un bonus fără depunere să presupunem că vei putea primi tot 100$ bonus. În schimb, cerințele de rulaj sunt de 70 de ori suma bonus. 100 x 70 = 7000$ ce trebuie jucați. Într-adevăr, este posibil să îndeplinești cerința de a rula de 70 de ori suma primită bonus, însă șansele tale sunt mult mai reduse față de cerința de rulaj de 40 de ori.

Jocurile cu procentajele cele mai mari de câștig pot fi omise

Cea mai simplă metodă de a face profit cu ajutorul bonusurilor este să le rulezi la jocurile cu șansa cea mai mare de câștig. Totuși, cazinourile exclud anumite jocuri când vine vorba de cerințele de rulaj. O altă metodă pe care cazinourile o folosesc este să reducă suma cu care contribuie la cerințele de rulaj anumite jocuri. Ideea este că jucătorul să facă cât mai greu profit din aceste bonusuri. Astfel, cazinourile aleg să excludă jocurile cu un procentaj de câștig de peste 98%. Să vedem o comparație între cum contribuie un joc cu o cerință de rulaj redusă și unul cu o cerință de rulaj de 100%:

∙        Ai primit un bonus de 50$ iar cerințele de rulaj sunt de 40 de ori

∙        Joci la sloturi pentru a îndeplini cerințele și acestea contribuie 100%

∙        100% poate fi exprimat ca 1, astfel avem (50 x 40) / 1 = 2000$ ce trebuie jucați

Dacă joci la Blackjack în schimb, cu exact aceleași sume și aceleași condiții, însă Blackjack-ul contribuie cu doar 20% la cerința de rulaj, va trebui să împărți (50 x 40) la 0.2, adică 10.000$ ce trebuie jucați.

Limite pe câștig

Imaginează-ți că doar ce te-ai înregistrat și ai câștigat marele jackpot de câteva sute de mii de dolari. Bineînțeles, cazinourile nu oferă astfel de șanse jucătorilor, de aceea suma pe care o poți câștiga cu astfel de bonusuri fără depunere este limitată. În general, vei putea să câștigi maxim 200$ dintr-un pariu. În alte cazuri, această sumă este chiar mai mică. Tehnic vorbind vei putea câștiga și mai mult de această suma, întrucât atunci când vei retrage banii, limita va dispărea.

Merită să profiți de bonsurile fără depunere?

Chiar dacă aceste bonusuri sunt făcute să nu valoreze prea mult și să nu afecteze profitul cazinourilor, în anumite circumstanțe merită să fie accesate.

În primul rând, ai șansa de a câștiga bani fără să depui nimic. În unele cazuri, poți câștiga până la 200$ fără să fii nevoit să depui nici măcar un dolar. Dacă te orientezi spre bonusurile cu cerințe de rulaj mai mici, îți crești șansele de a face profit.

În al doilea rând, aceasta este o oportunitate foarte bună să încerci și alte cazinouri online. Te poți folosi de bonusurile fără depunere puse la dispoziție de site-ul respectiv pentru a vedea dacă merită să depui și bani reali pe acel site.

În al treilea rând, uneori chiar vei câștiga bani și vei face profit. Deși cerințele de rulaj sunt destul de mari în general, nu trebuie exclusă șansa că vei putea să și câștigi sume importante de bani.

Nu în ultimul rând, aproape fiecare cazino online îți oferă un bonus fără depunere. De aceea, vei putea să profiți de aceste oferte de la mai multe site-uri și să încerci și experiențe noi.

Concluzie

În general, cazinourile online nu plătesc nimic pentru aceste bonusuri fără depunere. Termenii și condițiile sunt greu de atins, ceea ce face dificilă muncă jucătorului. Astfel, cazinourile își permit să ofere astfel de bonusuri fără a pierde bani prea mulți. Totuși, ca jucător poți profita de aceste oferte din partea mai multor cazinouri online fără niciun risc. Chiar dacă nu ai făcut deloc profit, vei putea oricând să te muți pe un alt site și să îți încerci norocul.

Despre admin 6447 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.