Cum decurge obținerea unui credit de nevoi personale de la Simplu Credit?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Atunci când o anumită situație financiară dificilă impune o soluție rapidă, cel mai bine este să apelezi la un credit de nevoi personale.

Un imprumut acordat rapid înseamnă că primești banii de care ai nevoie, exact la momentul potrivit.

Poate fi vorba de un tratament medical ce nu suportă amânare, de facturi ajunse la scadență care trebuie plătite imediat, de reparații care trebuie achitate pe loc.

În aceste situații, un credit de nevoi personale de la o instituție nebancară îți asigură banii necesari.

Simplu Credit este o instituție financiară nebancară (IFN), cu o reputație excelentă, clădită datorită modului profesionist și dedicat cu care își tratează fiecare client.

De la Simplu Credit poți obține credite online, credite de nevoi personale și chiar credite pentru firme, pentru întreprinderi mici și mijlocii.

Dacă până acum nu ai apelat la un împrumut de la Simplu Credit, este bine să cunoști ce ai de făcut pentru a obține un credit de nevoi personale.

Ce condiții trebuie îndeplinite ?

Pentru a aplica la un credit de nevoi personale oferit de Simplu Credit trebuie:

  • să ai minim 18 ani împliniți
  • să poți demonstra o vechime în muncă de cel puțin 3 luni
  • să ai un venit stabil provenit din salariu, pensie sau activități independente

Creditul de nevoi personale se adresează tuturor persoanelor majore care au nevoie de un împrumut urgent  și poate fi accesat cu ușurință, prezentând un set minim de documente.

O astfel de creditare reprezintă o soluție rapidă pentru o nevoie financiară punctuală.

Ce documente trebuie să prezinți la Simplu Credit?

Dacă ești client nou și accesezi pentru prima oară un credit de nevoi personale, va trebui să furnizezi către Simplu Credit următoarele documente:

  • cerere de creditare
  • acordul de prelucrare a datelor de la Biroul de Credite
  • un document de identitate valabil ( carte de identitate sau buletin de identitate, neexpirate)
  • acordul ANAF, adeverința de venit salarial sau talonul de pensie împreună cu decizia de pensionare

Dacă nu știi exact dacă setul de documente pe care îl prezinți este corect cel mai bine este să iei legătura cu consultanții Simplu Credit, la sucursalele existente în țară, la telefon sau prin intermediul e-mail-ului.

Pe site-ul SimpluCredit.ro, în secțiunea Contact, găsești formularul de contact pe care îl poți completa, ai la dispoziție lista cu sediile din București și alte orașe, împreună cu adresele de e-mail și numerele de telefon unde poți suna.

Consultații Simplu Credit sunt la dispoziția ta și te pot ajuta cu orice fel de informații legate de acordarea unui credit de nevoi personale.

Ce sume poți împrumuta de la Simplu Credit?

Un credit de nevoi personale te poate finanța cu maximum 25.000 RON, dar poți alege și credite mai mici de la un minim de 1500 RON.

Perioada de finanțare oferită de Simplu Credit variază de la minim 6 luni până la maximum 60 de luni.

Cum aplici pentru un credit de nevoi personale la Simplu Credit?

Este realmente foarte simplu. Pe pagina de debut a site-ului SimpluCredit.ro, accesezi secțiunea Credit de nevoi personale, iar acolo vei putea alege direct suma pe care vrei să o împrumuți, perioada în care dorești să rambursezi împrumutul.

Vei completa numele și prenumele tău, venitul lunar net pe care îl obții din salariu sau pensie, numărul de telefon personal, adresa ta de e-mail și județul în care locuiești.

În funcție de  locație, vei putea alege cel mai apropiat sediu Simplu Credit, unde te vei prezenta cu documentele necesare solicitării de credit de nevoi personale.

Completarea acestui formular de credit este un prim pas pentru o ofertă de creditare personală, iar acordarea împrumutului este legată de îndeplinirea condițiilor de eligibilitate și de aprobarea dosarului de credit.

Toate datele personale pe care le completezi pe site sunt păstrate în deplină confidențialitate și prelucrate conform reglementărilor legale și prevederilor GDPR.

Ce avantaje ai dacă aplici pentru un credit de nevoi personale la Simplu Credit?

În primul rând vei remarca flexibilitatea. Consilierii de la Simplu Credit vor discuta direct și concret cu tine nevoile de creditare pentru a înțelege cât mai clar situația în care te afli și pentru a-ți propune împrumutul care ți se potrivește cel mai bine.

Un avantaj foarte mare este numărul redus de documente pe care trebuie să îl prezinți în cazul aplicării pentru un credit de nevoi personale.

Rapiditatea cu care este analizat dosarul și primești răspunsul referitor la solicitarea ta de credit te va ajuta să obții banii de care ai nevoie în cel mai scurt timp.

Toate datele tale personale și informațiile pe care le furnizezi către Simplu Credit sunt păstrate în totală siguranță, nu sunt dezvăluite terților, iar banii pe care îi primești ca împrumut sunt alocați foarte rapid, direct pe contul tău personal.

Consilierii de la sediile Simplu Credit te asistă cu răbdare și competență pe parcursul întregului proces de creditare, din momentul depunerii dosarului, selectării documentelor necesare și până la final, la rambursarea totală a creditului.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.