Cum alegi un site de piese auto Ford ?

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cine are o masină Ford stie cam ce bătai de cap si cheltuieli implică aceasta.

Mereu este câte ceva de făcut pe ea, asigurare, rovinietă, ITP, achizitionat piese auto Ford, reparat sau înlocuit diferite piese Ford. Lucrurile astea nu iartă pe nimeni. Indiferent că ai un KA sau un Ford Mondeo de ultimul tip, grijile sunt cam aceleasi.

Ce faci când cei de la service auto Ford te anuntă că ai o piesă defectă?

Te apuci să cauti un magazin de unde să o comanzi online piese auto Ford pentru că vei iesi mult mai ieftin asa decât dacă ai achizitiona piese de Ford respectivă prin intermediul service-ului.

Partea bună este că domeniul vânzărilor de piese auto Ford este unul foarte bine reprezentat pe internet. Sunt zeci, poate sute de magazine care comercializează piese de tot felul.

Partea mai puțin bună este că, tocmai din cauza numărului mare de comercianti, devine greu să-i identificăm pe cei care sunt cu adevărat de încredere. Cateva sfaturi pentru

1. Vechimea magazinului de piese auto Ford

Nu as alege niciodată un magazin lansat ieri. N-as avea încredere că acel magazin chiar vinde piese de calitate si că nu mă trezesc cu cine stie ce altă minune, în cutie, în locul pachetului de revizie, a bujiilor sau a stergătoarelor comandate. De cele mai multe ori am ales magazinul Catalog.AltgradAuto.ro care are o experiență în domeniu de peste 10 ani.

2. Produse disponibile

Prefer întotdeauna magazinele de tipul celui mentionat anterior, în care găsesc tot ce se poate în materie de piese FORD. Urăsc să trebuiască să comand o piesă de pe un site si un element de caroserie auto din alt magazin, să astept curierul de două ori si să plătesc de două ori taxa de transport. Asa deja nu mai fac nici o afacere. În definitiv, aleg să cumpăr online pentru că scutesc timp, dar si pentru că este mai ieftin.

Catalog.altgradauto.ro este solutia care am gasit-o si va spun sunt foarte multumit

3. Pieseoriginale Ford

Atunci când cumperi piese Ford, cel mai bine este ca ele să fie noi, dar mai ales originale. Există anumiti comercianți care vin cu oferte destul de tentante la piese auto care sunt compatibile. Acelea pot functiona o perioadă si apoi cedează si ajungi din nou de unde ai plecat.De pe catalog.altgradauto.ro am cumpărat întotdeauna piese Ford originale, cu certificat de garantie care să mă asigure că am dat banii pe ceva de calitate.

Pot folosi fie filtrele speciale, fie pot căuta după codul piesei direct.

4. Suportul oferit

Nu toate magazinele au numere de contact afisate la vedere, la care să poti suna pentru a fi consiliat în vederea alegerii unei piese auto Ford potrivite sau pentru a cere detalii care nu se regăsesc în descrierea produsului pe care vrei să-l cumperi. Vor să vândă, dar fără să-i bată nimeni la cap. Mie nu îmi place asa.

Eu comand abia când sunt perfect lămurit că produsul este ce îmi trebuie mie.

Operatorii de pe catalog.altgradauto.ro mereu m-au ajutat cu sfaturi bine argumentate sunt cu adevarat profesionisti in materie de piese auto Ford!

5. Preturile la piese auto Ford

Din punctul acesta de vedere, online este cel mai simplu să identificăm magazinele cu preturi mai mici si mai avantajoase pentru noi.

Să nu credeti că eu cumpăr ceva până nu verific. De fapt, asa am si dat peste magazinul de piese auto Ford AltgradAuto.ro, pentru că am fost multumit de preturi si de timpul scurt de livrare, am continuat să-i caut de câte ori aveam nevoie de piese Ford, accesorii, consumabile sau vreo parte de caroserie auto.De asemeni au scule dedicate Ford brandul Ford Tools, au accesorii dedicate Ford LifeStyle Collection sapci, ochelari, machete Ford, ceasuri dedicate Ford din game Heritge sau Mustang, pixuri tot ce iti trece prin cap.

Au adus si drone Ford Performance !

Trebuie să tinem cont de toate aceste lucruri când vrem să comandăm piese Ford pentru masină dintr-un magazin online care intradevar se ocupa cu asa ceva.

Nu trebuie să ne grăbim să cumpărăm lucruri care sunt cu mult mai ieftine decât pe alte site-uri pentru ca asta poate însemna că acele produse nu sunt originale.

La fel, dacă magazinul nu ne ajută să mergem la sigur la piesa dorită si nu are operatori care să ne ajute să facem alegerea potrivită,mai bine ne reorientăm.

Există posibilitatea de trimite înapoi produsul, dar de ce să pierzi timp aiurea când altii sunt dornici să te ajute să repari masina ta Ford cât mai repede?

 

Despre admin 6703 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.