CSM Lugoj își continuă parcursul în Cupa României la fotbal

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

CSM Lugoj a debutat cu o victorie importantă în faza regională a Cupei României la fotbal. Ediția 2022-2023 a competiției se desfășoară după un nou format, astfel că, după disputatea fazei județene (unde CSM Lugoj a câștigat faza pe județul Timiș), se dispută o fază regională, cu 14 grupe de câte trei echipe (cu două grupe în fiecare din cele 7 regiuni), iar câștigătoarele grupelor se vor întâlni în finala regională (programată în 16 iulie, pe teren neutru).

CSM Lugoj face parte din a doua grupă din regiunea 4, împreună cu Victoria Felnac (Arad) și Recolta Dănceu (Mehedinți). CSM Lugoj a disputat, sâmbătă, primul joc din grupă, pe teren propriu, obținând o victorie importantă: 5-3 cu Victoria Felnac, formație care avea deja în cont o victorie, 6-2, în partida cu Recolta Dănceu.

În partida de pe stadionul Tineretului, din Lugoj, arădenii au condus cu 2-0, dar CSM Lugoj a egalat la pauză, prin golurile lui Aziz și Talpă.

În repriza secundă, Lugojul a preluat conducerea, prin reușita lui Dobra, dar arădenii au egalat. CSM Lugoj a obținut victoria în ultimele minute de joc, prin golurile lui Azis și Călin, din min. 83 și 84.

Formația lugojeană, pregătită de Arpad Laczko, a câștigat cu 2-1 (goluri Talpă și Gârlea) și partida disputată în deplasare cu Recolta Dănceu, reprezentanta județului Mehedinți, și s-a clasat pe primul loc în cea de-a doua grupă a Regiunii 4, din care a făcut parte și Victoria Felnac (Arad).

Astfel, CSM Lugoj a obținut calificarea în finala regională, unde va întâlni pe CSO Turceni, reprezentanta județului Gorj, care a câștigat grupa 1.

Finala regională va avea loc sâmbătă, 16 iulie, de la ora 17:30, pe teren neutru.

Câștigătoarele celor șapte finale regionale se vor califica în primul tur al Cupei României, ediția 2022-2023, unde vor juca împreuncă cu cele 69 de echipe din sezonul trecut al Ligii 3, iar 38 de echipe vor accede în turul 2, performanță care va fi răsplătită de Federația Română de Fotbal cu câte 1.000 de euro.

Denisa GREGA

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.